Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti megengednétek a 17...

Szülők! Ti megengednétek a 17 éves lányotoknak hogy a barájánal aludjon?

Figyelt kérdés

Szülők válaszát várom főként.

2 hónap múlva leszek 18 éves.

Több mint 70 napja járok a barátommal.

A szüleim tudják hogy lefeküdtem már vele.

És érdekelne hogy más szülők szerint is túl korai-e még a dolog.

2018. jún. 23. 11:32
1 2 3 4 5
 1/49 A kérdező kommentje:
*barátjánál
2018. jún. 23. 11:33
 2/49 anonim ***** válasza:
83%
Nekem engedték. 22 éves koromig együtt voltunk. Én is engedni fogom a saját gyerekemnek, hiszen ugyanígy fel lesz világosítva, ahogy én is fel lettem a szüleim által. De attól, hogy az itteni válaszolók engednék, a te szüleid véleménye nem feltétlenül fog megváltozni.
2018. jún. 23. 11:42
 3/49 anonim ***** válasza:
13%

Nem engedném meg, 70 nap az 2 hónap s vaegy nap, korai... fél év múlva is korai lenne, egy év múlva is (mondjuk nagyban függ ez attól, hogy ismerem-e a lányom baratjat s milyen embernek látom).

34N

2018. jún. 23. 11:46
 4/49 anonim ***** válasza:
72%
Én engedném,ha a fiú szülei is engednék. Bár én annak a híve vagyok,hogy inkább a fiú aludjon a lánynál.
2018. jún. 23. 11:48
 5/49 anonim ***** válasza:
76%

Igen, meg. Nekem is megengedték, pedig 30 kilométerre laktunk egymástól, csak ide járt iskolába (Győr), és így ismerkedtünk meg. 16 évesen is elengedtek, de előtte a két szülőpár találkozott előtte. Tök buli volt, segítettem nekik málnát szedni, kerítést festeni, olyan, mintha nyaraltam volna, közben pedig együtt lehettünk. Ott elmentünk moziba, stb. Mentem mondjuk pénteken, vasárnap pedig haza. Ő is volt nálunk. Több, mint két évig együtt voltunk, ő se volt sokkal idősebb, csak egy évvel. Első szerelme volt mindkettőnknek, és első együttlét is neki is és nekem is.

A vicces az volt az egészben, hogy külön szobában kellett aludnunk, de úgy is tudták, hogy átosonunk egymáshoz. Hú de régen volt, de nagyon szép emlékek.

Szóval a lényeg, miért ne? Látod, én ráadásul 1 évvel fiatalabb voltam, mint most te, a szüleim szigorúan fogtak, mégis elengedtek.

2018. jún. 23. 11:52
 6/49 anonim ***** válasza:
84%
persze, ha a fiú szüleit nem zavarja
2018. jún. 23. 11:53
 7/49 anonim ***** válasza:
80%

Azért nem a vázolt esetben, mert nagyon gyerekes a gondolkodásmódod, nem érett nőre vall.

"Több, mint 70 napja járok a barátommal." -Ilyet egy érett ember nem mond, ezt a gyerekek számolgatják, amikor azt mondják, hogy 71 nap múlva 14 éves leszek.

Két hónapos kapcsolatban, a vázolt esetben nem, még akkor is, ha gyakorlod a nyilvánvalóan neked korai szexet.

Ha a lányom egy érett gondolkodású, fiatal nő lenne, aki hosszú ideje szerelmi kapcsolatban áll a barátjával, akkor természetesen igen.

2018. jún. 23. 12:00
 8/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz.

A srác szülei nagyon kedvelnek engem, az anyukája már vagy egy hónapja engedné hogy náluk aludjak egyet.

Igen azt tudom sajnos, hogy attól még az én szüleim nem engedik, hogy más szülők szerint ez rendben lenne.

Pusztán csak érdekelt hogy más szülők szerint ez elfogadható lenne-e.

2018. jún. 23. 12:00
 9/49 anonim ***** válasza:
53%
Az én lányom 16 évesen nem is kérdezte meg, csak hazaszólt, hogy elaludtak, már nem indul haza mert késő van... Tudtuk, hogy már úgyis túl vannak a szexen (szex után alszik be az ember, nem beszélgetés közben), ezért inkább hagytuk... Még örültem is, hogy nem éjszaka indul haza. De azért átbeszéltük a dolgokat másnap. A mai gyerekek korábban érnek, és nem fognak szüzen férjhez menni!
2018. jún. 23. 12:01
 10/49 anonim ***** válasza:
43%

8-as vagyok :)

És igen, látom, hogy te is azt számolgatod, hány hónap múlva leszel hány éves ...

2018. jún. 23. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!