Két hónap alatt odaadtad magad,ha így vagy nevelve,akkor szerintem a szüleidet az se zavarná,ha egy disco vécéjében töltenéd az éjszakát.
2018. jún. 23. 13:34
22/49 anonim válasza:
A legteljesebb hozzászólás szerintem.
Bár nekem még picik a lányaim, de ezzel értek egyet leginkább.
2018. jún. 23. 13:46
23/49 anonim válasza:
Nekem 17évesen engedték meg először,akkor azért már csak tudtam,hogy mit is szeretnék.Ha a szüleid ismerik és kedvelik a fiúdat,illetve az Ő szülei pedig téged akkor szerintem semmi akadálya,pláne ha már tudják,hogy túl vagytok mindenen.
2018. jún. 23. 13:48
24/49 anonim válasza:
Én 122 nap együttjárás után engedném csak, ami 2928 óra.
2018. jún. 23. 14:26
25/49 anonim válasza:
Engedném- ha! a srácot ismerném,beszélgettem volna már vele. Látatlanban semmiképp. De először inkább a srác aludjon a lányomnál.
2018. jún. 23. 14:32
26/49 anonim válasza:
Igen, ha mar a fiu tobbszor is nalunk aludt.
Ismeretlenul nem.
2018. jún. 23. 14:36
27/49 anonim válasza:
Igaz, ismeretlenül nem, legalább mutassa be a srácot a lány szüleinek, nehogy valami pszichopata gyilkos legyen.
2018. jún. 23. 14:38
28/49 anonim válasza:
20-as!
Egyetértek a véleményeddel, az én gyermekeim alapján írtam a kommentet!
Viszont azt még mindig nem értem, hogy ha már egyszer lefeküdtek egymással,akkor hirtelen minek ez a nagy ellenőrízgetés? Hamarabb kellett volna és akkor most nem lenne az hogy egy ottalvást sem lehet megengedni
2018. jún. 23. 15:08
29/49 anonim válasza:
29-es
Talán arra fel, hogy az egész gyereknevelés arról szól, hogy a gyerek hibákat övet el, elmegy a falig, a szülő pedig megmutatja neki, hogy melyik út nem helyes.
Általánosságban:
A gyerekek hibákat követnek el. Ami nem jelenti azt, hogy hagyni kell azokat megismételni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!