16,5 eves lanyotoknak megengednetek hogy pothaja legyen?
Tortent egy szokites, ami miatt borzalmas lett a hajam. Jo tanulsag volt, azota soha tobbet nem kezdtem hozza egyedul ilyenekhez, inkabb fodrasz.
A lenyeg, hogy eltelt azota fel ev, de nem jobb a helyzet. A hajam borzalmas, nagyon ritka, es a vallamig er. Ezt nem csak bekepzelem, mondtak mar :(
Fodrasz sem tudott sokat kezdeni vele, nem engedtem neki, hogy a vallamnal rovidebbre erjen.
Van osszesporolt penzem, es abbol pothajat szeretnek rakatni magamnak, hogy ne ugy nezzek ki, mint egy tepett csoves.
A penz nem diakmunkabol van, hanem szulinap meg ilyenek utan raktam felre folyton, es eleg lenne hogy tudjam kezeltetni a pothajam meg a kesobbiekben is.
Nagyon sokat sirtam mar miatta, es mindent megadnek, hogy ujra szep hajam legyen...
Megengednetek a lanyotoknak a pothajat ebben az esetben?
Vagy ugy hogy elmegy egy honapot diakmunkazni es abbol a penzbol?
Nem. Hülyeség, felesleges. Csúnya. Akárhogy van megcsinálva, mindig látszik, hogy nem igazi. És sokszor még ront is a haj állapotán.
Nekem sem tett jót a szőkítés. Levágattam és visszanőtt.
Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni, nem kötelező folyton hosszú hajjal lenni.
Nem.
Felesleges és csúnya, ráadásul totál mű hatást kelt és könnyen kiszúrható.
Nem,ha mert már 16 évesen póthajat akar,akkor ott bizony komoly gondok vanna,főleg önbizalomhiány,testképzavar,és ez csak rosszabb lesz a késöbbiekben. Sajnos ez nevelés kérdése. De majd ilyen lányok akarnak majd tetoválást,műmelleket,aztán 30 évesen olyan lesz mint aki 60!
De persze csinálja,ha ennyi esze van, még 1 hülyével több vagy kevesebb már mindegy a mai világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!