16,5 eves lanyotoknak megengednetek hogy pothaja legyen?
Tortent egy szokites, ami miatt borzalmas lett a hajam. Jo tanulsag volt, azota soha tobbet nem kezdtem hozza egyedul ilyenekhez, inkabb fodrasz.
A lenyeg, hogy eltelt azota fel ev, de nem jobb a helyzet. A hajam borzalmas, nagyon ritka, es a vallamig er. Ezt nem csak bekepzelem, mondtak mar :(
Fodrasz sem tudott sokat kezdeni vele, nem engedtem neki, hogy a vallamnal rovidebbre erjen.
Van osszesporolt penzem, es abbol pothajat szeretnek rakatni magamnak, hogy ne ugy nezzek ki, mint egy tepett csoves.
A penz nem diakmunkabol van, hanem szulinap meg ilyenek utan raktam felre folyton, es eleg lenne hogy tudjam kezeltetni a pothajam meg a kesobbiekben is.
Nagyon sokat sirtam mar miatta, es mindent megadnek, hogy ujra szep hajam legyen...
Megengednetek a lanyotoknak a pothajat ebben az esetben?
Vagy ugy hogy elmegy egy honapot diakmunkazni es abbol a penzbol?
Megengedném, hogy a saját kárán tanuljon, mint ahogy az otthoni szőkítéssel is. Nem gondoltál bele, hogy házilag nem szabad szőkíteni?
Egyébként hogy tényleg tanácsot is adjak: NE! A valódi póthajért nagyon sokat kérnek, mennyit szántál rá?
Mert a műhaj nagyon-nagyon észrevehető. Sokkal jobban, mint a most ritkább hajad. Akkor meg azt jegyzik meg. Mérlegelj, melyik a rosszabb...
Vágasd akkorára, amit a fodrász javasolt, kibírod, pár hónap alatt visszanő. Ne "műhajazz"!
Vagy ha annyi pénzt gyűjtesz, akkor valódival. De tudd, hogy baromi macerás még az is!
Amúgy ezek után bízd magad a fodrászra... Amíg a sérült, elbxott haj ott van a fejeden, az nem fog nőni, szóval vágass, amennyit muszáj - ha rövid, rövid, ez van -, aztán hadd tudjon nőni az egészsées hajad.
De leckének jó volt.
10-es gratulalok, hogy ennyi alapjan itelkezni tudsz. Szerintem mindne ember szokott hibazni az eleteben, es en is ezt tettem. Regen a hajam volt a legnagyobb kincsem, a derekamig ert kb, es onnan kellett levagni vallig. Szerinted nem voltam kikeszulve?
A rovid haj nem all jol nekem, de nem is ez a gond, hanem az hogy rovid ES ritka. Szerintem neked sem esne jol, ha a pofadba tolnak ezt jo paran.
Miert lenne baj egyebkent a mellplasztika es tetovalas? Nekem az nagyon nincs tervben, de latszik, hogy egy kis felszines senki vagy.
Egyebkent mint mondtam, megvan a penzem a pothajra es a tovabbi kezeltetesere is. Ahogy lattam kb 40-70.000 lenne maga a pothaj (45-55 cm), a felrakasa gondolom minimum 15.000 forint, es utana 2-3 havonta leszedetnem es ujra felraknam.
Ekozben a hajam is no, szoval abbahagynam ezt az egesz dolgot olyan 1-2 ev utan.
Es nem a hajhagymaimmal van gond, hanem le van toredezve nehany resz gondolom, es ugy hullanak ki “darabok” a hajszalaimbol. :(
De figyelj, én is csináltam bromságot, ez csak haj, visszanő!
Én pl. mindig magamnak vágtam, csak egyszer megcsúszott az olló, mert nem figyeltem, és sikerült full belevágni egy V alakot hátul :D
Úgyhogy fodrász és le kellett vágni elég rövidre, hogy egyenes legyen, de istenem.
Én a tükör előtt röhögtem, a - ritkán látogatott - fodrászom meg mikor meglátta, mit műveltem. Ez van, x ideig kicsit fiús rövid hajjal mászkáltam, de mivel nyár volt, kit érdekelt.
Felejtsd el, hogy a hajad a legnagyobb kincs-bromságot, komolyan mondom!
Az csak külsőség, aki azalpján ítél meg, az felszínes idióta.
Én is szeretem a hajamat, de nem ragaszkodom a "szépségéhez" görcsösen. Nyugi már! És inkább most legyen fél évig rövidebb hajad, aztán életed végéig egészséges, mint pótoltass és vágd tönkre még a maradékot is.
És hidd el, MINDENKINEK jól áll a rövid haj, csak meg kell találni a megfelelőt.
29n - ne parázz már a külsődön, ha kedves, értékes lány vagy, rövid hajjal is az leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!