16,5 eves lanyotoknak megengednetek hogy pothaja legyen?
Tortent egy szokites, ami miatt borzalmas lett a hajam. Jo tanulsag volt, azota soha tobbet nem kezdtem hozza egyedul ilyenekhez, inkabb fodrasz.
A lenyeg, hogy eltelt azota fel ev, de nem jobb a helyzet. A hajam borzalmas, nagyon ritka, es a vallamig er. Ezt nem csak bekepzelem, mondtak mar :(
Fodrasz sem tudott sokat kezdeni vele, nem engedtem neki, hogy a vallamnal rovidebbre erjen.
Van osszesporolt penzem, es abbol pothajat szeretnek rakatni magamnak, hogy ne ugy nezzek ki, mint egy tepett csoves.
A penz nem diakmunkabol van, hanem szulinap meg ilyenek utan raktam felre folyton, es eleg lenne hogy tudjam kezeltetni a pothajam meg a kesobbiekben is.
Nagyon sokat sirtam mar miatta, es mindent megadnek, hogy ujra szep hajam legyen...
Megengednetek a lanyotoknak a pothajat ebben az esetben?
Vagy ugy hogy elmegy egy honapot diakmunkazni es abbol a penzbol?
Nem engedném meg. Felesleges pénzkidobás és az esetek többségében ocsmány is. Több ismerősöm van póthajjal, egyik sem a sufni Jucinál csináltatja, elvileg minőségit tettet, és LÁTSZIK. Undorító.
Ha ennyire gond a hajad állapota, akkor meg vágasd le, de tényleg. Ha az egészségesig van visszavágva, tök hamar visszanő. És nehogy azt hidd, hogy nem lehet nőies, lányos valaki rövid hajjal, mert ez hülyeség.
Nem éri meg.
Fogd fel kalandnak, fiatal vagy, ilyenkor kell a "hülyeségeket", meg az elborult ötleteket (bizonyos határig) megvalósítani :) Te próblkoztál, nem jött be, ez van. Előfordul.
Én nyolcadikos ballagásra a hátközépig érő hajamat végattam le tépett-vállig érőre, és mindenki! megdicsért - még azok is, akik 99%-ban végig csúfoltak általánosban. ;)
Szia kedves Kérdező! :)
Engedd meg, hogy elmeséljem az én példám, aztán majd eldöntheted mennyire hasznos:)
Hosszú, vékonyszálú hajam volt. Nem voltam vele elégedett, mert túl rövidnek és kevésnek tartottam. 16 évesen elkezdtem póthajat rakatni magamnak. Nem akarom nagyon részletezni, hol hőillesztéssel, hol varrással rakattam. Mire 5 év után eljutottam oda, hogy rengeteg pénzem és energiám van benne (nem elég ugye egyszer megvenni és felrakni, folyamatosan újra kell rakatni ha x hónap/év után elhasználódik a haj, újat venni) , megnövesztem a sajátom. Amikor leszedettem a fele hajam hiányzott, és még vékonyabb, csúnyább hajam lett.. Egy ideje nincs póthaj, rengeteg pakolással, vitaminnal, frissítő vágással próbálom "gyógyítani", de ha olyan helyre mentem a csatos póthajam nélkül nem léptem utcára.. 9 hónap telt el, mióta leszedettem a póthajat, most van végre a hajam olyan állapotba, hogy a csatos "megmentőm" nélkül is felvállalom magam :D
Szerintem rohadtul nem érte meg, ha évekkel ezelőtt nem vagyok annyira hiú és hülye, ma már szép (vékonyszálú:)), hosszú és mindenekelőtt egészséges hajam lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!