Szulok! Ti megengednetek a 15 eves lanyotoknak hogy tetovalast csinaltasson?
Piercing, különböző hóbortokat mindig megengedtem a lányaimnak ennyi idősen. De tetoválást 15 évesen NEM!
A lyukak benőnek, a haj lenő, de a tetoválás... Szóval egyértelműen nem a válaszom. Pedig nem vagyok-voltam maradi anya.
Természetesen támogatnám a lányomat abban, hogy 15 évesen kifejezhesse, mennyire agyatlanm, ostoba és buta, elképesztően büszke lennék arra, hogy egy igaz birkaszellemű ostobikát sikerült belőle nevelnem, és ugrálnék örömömben, hogy épp elvágja a lehetőségét annak, hogy 1. valaha is bekerülhessen egy normális munkahelyre, 2. valaha is megismerhessen egy épeszű férfival, aki képes őt komolyan venni.
amúgy azt a tetkóst, aki az osztálytársaid tetkóit csinálta, úgy szépen lazán sittre kéne vágni.
Én sem engedném hogy legyen ennyi idősen tetoválásod. Természetesen leülnék veled beszélgetni, és elmagyaráznám hogy várjunk még pár évet ezzel. Én ezt tenném anyukádék helyében. 18 éves korod után viszont elfogadnám a döntésed tetoválás ügyben (habár akkor sem tetszene).
28/F
15 évesen nincs annyi élettapasztalatod, kamaszkorban vagy és lázadsz.
Nem a legmegfelelőbb életkor, hogy egy életre szóló döntést hozz.
Tudom mit érzel, voltam 15 éves. Tudtam várni, 19 évesen, alapos megfontolás után lett az első tetoválásom. Azóta lett több is, már elmúltam 40 éves, és egyiket sem bántam meg.
Én sem engedném meg a gyerekeimnek ennyi idősen.
Tudom, hogy nem értesz egyet, mert a korosztályodra jellemző, de szerencsére ebben még a szüleid döntenek.
Ne akarj beállni a csordába, mert mindenkinek billog van a testén, neked nem kell mindenáron.
A helyesírás pedig nem függ össze azzal, hogy honnan írsz.
Hidd el, hogy egy lányon nem szép a tetoválás :)
A természetes bőr a szép.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!