Szülők, megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy piercinget csináltasson?
Ilyenre gondoltam:
Igazából ez a pici orrpiercing már évek óta tetszik, de csak most merem felhozni a szüleim előtt, mert szerintem 16 évesen már nem korai ilyen testékszereket csináltatni...csak pont ez a baj, hogy bár szerintem nem az, de lehet, a szüleim máshogy gondolják....szóval érdekelne, mások mit gondolnak erről.
16L
Ezt esetleg megengedném, de iskolában nem hordhatja, hidd el komoly munkára nem vesznek fel testékszerrel, illetve sokan nem vesznek komolyan. Amúgy szép ez a piercing. Kicsit azért szerintem fáj a lyukasztás nem?
Mi lenne ha ragasztanál magara különféle dolgokat?
biztosan vannak kisebbek is, nem néztem nagyon szét, de ha nemet mondanak ragaszthatsz egy ilyen akármit az orrodra, csak ha kérdezik ne mond azt, hogy piercing mert ha leesik benne leszel a slamasztikában.
köszönöm az eddigi válaszokat :)
20:48 és? nem azért akarok ilyet csináltatni, mert azt hiszem, menő leszek tőle, hanem mert tetszik. ha az alapján rakatnék magamra bármiféle testékszert, hogy az mennyire menő, akkor már fültágítót meg seggagancsot csináltatnék...
20:44 utánaolvastam és elvileg az olyan piercingek, amiket nem porcba, hanem magába a bőrbe tesznek, fáj, de csak egy nagyon nagyon picit, meg maga a szúrás is alig fél másodperc, szóval mire odajutnék, hogy elkezdek stresszelni, hogy úúú, biztos nagyon fájni fog, már kész is lesz. szerintem a legjobban max az érzéstelenítés fájhat C:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!