Szülők, megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy piercinget csináltasson?
Ilyenre gondoltam:
Igazából ez a pici orrpiercing már évek óta tetszik, de csak most merem felhozni a szüleim előtt, mert szerintem 16 évesen már nem korai ilyen testékszereket csináltatni...csak pont ez a baj, hogy bár szerintem nem az, de lehet, a szüleim máshogy gondolják....szóval érdekelne, mások mit gondolnak erről.
16L
Én megengedném. De például nekem anno anyukám nem engedte meg.
Igazából mindegy is, hogy mi mit gondolunk. Az a kérdés, hogy a szüleid hogy vélekednek erről. Tipped sincs? Próbáld meg kipuhatolni. Pl. magazint lapozgatva viccesen jegyezd meg, hogy de jól néz ki, te is akarsz ilyet. A reakciót látni fogod, és ha nemleges, az se gáz, mert csak "poénkodtál".
Egyszerű a válasz:
Maradok a gonosz szülő szerepébe, és nem-et mondok:D
Nekem tobb pircingem is van/volt, intimtol kezdve minden...
En orulnek, ha a 16 eves lanyom "csak" ilyennel allna elo... Nem tetkokkal meg fultagitokkal mint En ennyi idosen...
Megengedném.
Nekem ugyan nincs és nem kifejezetten tetszik de ha másnak vagy a gyerekemnek igen - azt el tudom fogadni.
Marhaság a sztereotípia gyártás...
Ha van piercingje ilyen ha nincs akkor olyan ember.
Én én vagyok, a másik meg a másik.
Nekem ilyen az ízlésem neki olyan.
Legyen az a gyerek saját maga, ne anyuka előregyártott csemetéje! (nyilván nem szélsőséges dolgokra gondolok, egy lyuk a fülön vagy máshol még nem a világ...)
Ez a lényege!
Azért mert a fülön már megszoktuk a fülbevalót a köldökbe meg nem attól még lyuk-lyuk. Nem kell hozzá hülye tulajdonságokat társítani - ez előítélet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!