Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, megengednétek a 16...

Szülők, megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy piercinget csináltasson?

Figyelt kérdés

Ilyenre gondoltam:

[link]

Igazából ez a pici orrpiercing már évek óta tetszik, de csak most merem felhozni a szüleim előtt, mert szerintem 16 évesen már nem korai ilyen testékszereket csináltatni...csak pont ez a baj, hogy bár szerintem nem az, de lehet, a szüleim máshogy gondolják....szóval érdekelne, mások mit gondolnak erről.

16L

2013. okt. 16. 20:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Megengedném. Nekem is volt, ha tudna róla a fiam (nekem az van:D), akkor biztosan. Ha nem tudná, akkor mondanám el, amikor előjönne az ötlettel. De elkísérném mindenképpen.
2013. okt. 16. 22:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Én megengedném. De például nekem anno anyukám nem engedte meg.

Igazából mindegy is, hogy mi mit gondolunk. Az a kérdés, hogy a szüleid hogy vélekednek erről. Tipped sincs? Próbáld meg kipuhatolni. Pl. magazint lapozgatva viccesen jegyezd meg, hogy de jól néz ki, te is akarsz ilyet. A reakciót látni fogod, és ha nemleges, az se gáz, mert csak "poénkodtál".

2013. okt. 16. 22:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Persze, minden további nélkül.
2013. okt. 16. 23:56
 14/19 anonim ***** válasza:
7%

Egyszerű a válasz:

Maradok a gonosz szülő szerepébe, és nem-et mondok:D

2013. okt. 17. 08:53
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tobb pircingem is van/volt, intimtol kezdve minden...

En orulnek, ha a 16 eves lanyom "csak" ilyennel allna elo... Nem tetkokkal meg fultagitokkal mint En ennyi idosen...

2013. okt. 17. 08:58
 16/19 Amado atya ***** válasza:
Igen, ilyen piercinget bármikor.
2013. okt. 17. 14:09
 17/19 anonim ***** válasza:
Megengedném.
2013. okt. 17. 20:32
 18/19 anonim válasza:
100%
Igen, én megengedném! 16 évesnek meg! Főleg azért, mert én is szeretem a piercingeket! Nekem is 19 éves korom óta nyelv és köldökpiercingem, szülés után óta pedig intim is. És komoly helyen dolgozom, de ott ezek úgysem látszanak, amik nekem vannak!
2013. okt. 18. 13:34
 19/19 anonim ***** válasza:

Megengedném.

Nekem ugyan nincs és nem kifejezetten tetszik de ha másnak vagy a gyerekemnek igen - azt el tudom fogadni.

Marhaság a sztereotípia gyártás...

Ha van piercingje ilyen ha nincs akkor olyan ember.

Én én vagyok, a másik meg a másik.

Nekem ilyen az ízlésem neki olyan.

Legyen az a gyerek saját maga, ne anyuka előregyártott csemetéje! (nyilván nem szélsőséges dolgokra gondolok, egy lyuk a fülön vagy máshol még nem a világ...)

Ez a lényege!

Azért mert a fülön már megszoktuk a fülbevalót a köldökbe meg nem attól még lyuk-lyuk. Nem kell hozzá hülye tulajdonságokat társítani - ez előítélet!

2014. jan. 15. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!