Szülők! Megengednétek így a költözést?
Első azért nem sok mindent jelent hogy nagykorú, ha a szülők pénzéből él, és ha a szülő a kollégiumot tudja csak kifizetni akkor annak is örülni kell.
Nem hiszem, hogy kiakadnék, bár a kollégium felé terelném.
18 évesen nem sokat tud ezen tiltani vagy engedni. Jótanácsot lehet adni, de tiltani mi értelme?
Egyébként én éltem egy lakásban (nem egy szobában) fiú jóbarátommal, semmi nem volt köztünk. Pusztán logikus volt, hogy ha ismerjük egymást, akkor inkább együtt fizetünk bérletit, mert egymásban jobban megbízhatunk mint egy idegenben. Mi ezen a furcsa?
Ha kollégiumban, akkor is logikusabb egy már ismert személlyel összeköltözni, mint egy ismeretlennel, mivel az előbbivel nyilván tudják, hogy kijönnek, míg egy új személlyel kérdéses.
Az, hogy egy lakásban laknak, nem jelent semmit, ami miatt rosszra kellene gondolni. Ma már a legtöbb ember nem azonnal szexre gondol, ha valakik közösen vesznek ki lakást.
Ha annyi pénzetek van, hogy a lányodnak egyedül tudtok egy rendes lakást bérelni, akkor esetleg kifogásolhatod, de ha meg kell nézni, hogy mire megy a pénz, akkor sokkal jobb, ha közösen vesznek ki lakást, mert így sokkal olcsóbban jön egy-egy ki, és a lakás meg kényelmesebb.
Én nem tiltakoznék ez ellen, elvégre azért már nem gyerekröl van szó.
(Nekem is van két lányom)
Várok még válaszokat!
Egyébként pénzünk van saját albérletre, de a lány sokkal szívesebben lakna a fiú barátjával, mintsem egyedül(a fiúnak viszont nem mindegy,mennyit kell fizetnie).
Amig nem tudja saját magát fenntartani a lány, addig a szülőnek nem kell "megtiltani", elég, ha nem ad neki pénzt. Akkor majd a csaj eldönti, hogy mi a fontosabb:
melózni éhbérért, de együttlakni a csávóval, vagy főiskolára járni kollégiumból.
A sok 18 éves fruska azt hiszi, hogy a nagykorúsággal már bármit megtehetnek. Hát sajnos, ahhoz függetlenedni is tudni kell a szülőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!