Ti megengednétek, hogy a párotok egy olyan családhoz vinné látogatóba a gyereket ahol kosz van, és büdössek az emberek?
Egyszer talán igen. :)
Volt egy barátnőm, igazából sosem voltam nála otthon, mindig csak kinn találkoztunk, beültünk egy kávéra valahová. Ápolt, okos nő volt. Úgy egy év után meghívott haza. A konyhában halomra állt a mosatlan edény, penészes fazekak, körülöttük legyek repkedtek. A talaj mocskos, ragadt az asztal, pormacska a sarkakban. Mondanom sem kell, hogy hányingert kaptam, mikor a számhoz emeltem a csészét. Látszott, hogy nem csak nem ért rá pár napja, hanem több hónapos kosz. A gyerek szobájában az író asztal alatt üres joghurtos poharak, koszos tányér az ágyon, a szőnyeg színe sem látszott. Undorító mocsok mindenütt. Egyszer átvittem a kislányomat (10 éves volt akkor), és mikor haza tértünk, elmagyaráztam neki, hogy azért kell rendesnek, tisztának lenni, mindig elpakolni a holminkat, hogy nálunk sose legyen olyan bűz és mocsok, mint náluk. A kislány erősen bólogatott, és azóta már a 2. figyelmeztetésre elpakolja a dolgait :D
Pont tetves az óvodában is lehet.
Rühesnek lenni meg azért elég szélsőség, a kosz meg a büdös emberek nem egyenlőek a rühösséggel. Rendes, tiszta lakásban élünk, de nem tartom burokban a gyerekeket. Ahogy valaki előttem mondta, meg lehet beszélni, hogy mi miért élünk másképp, mint ők, és mi az a tisztaság, a higiénia, a saját szintjén.
Nem mindegy, hány éves a gyerek!
hát én kénytelen vagyok elengedni a gyereket
bár nem büdösek de a tisztaság igen csak hagy kivetni valót maga után az anyósoméknál
de sajna nem tehetem meg h nem engedem a gyereket elvégre a nagyanyja .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!