Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megengednétek neki? /Bővebb...

Ti megengednétek neki? /Bővebben lent/

Figyelt kérdés
Anyósom és élettársa alkoholisták. Én szeretnék jóban lenni velük de egyre kevésbé megy... El akarják vinni a gyerekeimet (5 és 6 évesek)csónakázni és horgászni. De én annyira féltem őket, hogy beesnek a vízbe a csónakból vagy a stégről,mert úgy érzem nem tudnak rájuk figyelni ha ittasak, nem akarom úgy elengedni őket velük hogy én nem vagyok ott! Szerintük túlparázom a dolgot, de nem tudom....ti elengednétek a gyerekeiteket ilyen nagyszülőkkel?
2013. ápr. 21. 23:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Ki van zárva!
2013. ápr. 21. 23:22
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Soha. Nem csónakázni, de máshova sem.
2013. ápr. 21. 23:25
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen kizárt, hogy egyedül elengedjem őket velük, viszont én is elmennék, és így nyugodtan elmennék.
2013. ápr. 21. 23:27
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Attól függ mennyire megbízhatóak. Az én nagypapám is alkoholista volt, de anyu bármikor a gondjaira mert bízni, mert én voltam a szeme fénye és ha vele voltam képes volt akár napokig is megállni, hogy ne igyon. Ilyenkor normális, felelősségteljes nagypapa volt.

Ha abban a helyzetben lennék mint te, anyósoméknak mégcsak józan oldalát sem láttam és nem tudnék megbízni bennük, tudnám, hogy inni fognak, akkor kizárt hogy elengedném velük. Pláne nem vízközelbe!

2013. ápr. 21. 23:28
 5/11 anonim válasza:
66%
Nem! Szomoru, hogy maguktol nem veszik eszre, mi a helyzet, es hogy nem egyszeruen a csonakazastol ovod a gyerekeket, hanem toluk... szep peldat mutatnak :\ Ne aggodj, egyaltalan nem reagalod tul a helyzetet, en is aggodnek, biztos nem engednem el a gyerekeket ilyen felelotlen es megbizhatatlan nagyszulokkel.
2013. ápr. 21. 23:28
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Férjed mit szól hozzá?
2013. ápr. 21. 23:41
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
vidd el őket inkább te valahova ahova szeretnének menni.
2013. ápr. 21. 23:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hogy alkoholista.

Nagyapám is az,de kivétel nélkül mindig szinjózan ha bármelyik unokája vele van,a legkisebb fél éves és simán rá merik bizni.

De ha tudom,hogy inna,én nem engedném,vagy mennék én is,vagy gyerekek se mehetnek,még a játszótérre se,nemhogy csónakázni.

2013. ápr. 22. 08:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Alkoholistákkal vízre 5-6 éves gyerekeket,kizárt.Ráadásul két kisgyerek sokkal nagyobb koncentrációt igényel.

Hallgass az anyai megérzéseidre,ha az nálam megálljt mondott el nem engedtem.

2013. ápr. 22. 11:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam,nálunk van egy mesterséges tó,ami csak 150cm,abba esett bele a gyerek vagy 4 éves,utána ugrott az anyja és nem tudta kimenteni,ugyanis kiderült,hogy hiába 150cm-es úgy süpped be,mint egy mocsár és szívta be az anyát is.

A szerencséjük az volt,hogy kivételesen volt lenn két felnőtt férfi is,pedig hétköznap délelőtt ez ritkaság,és mesélte,hogy a két férfi együttesen bírta csak kihúzni a nőt is,mert olyan erősen szívta be a tó alja.Persze megmenekültek így,el ne engedd!

Azóta bedeszkázták a környékét a tónak.

2013. ápr. 22. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!