Megengednétek a lányotok barátjának (/a fiatok barátnőjének, vag akár csak barátoknak), hogy este 9-1/2 10 körül állítson be hozzátok?
Ha mondjuk 15-16éves akkor meg, simán.15éves koromtól nem számitott ki milyen időpontban jött hozzám,külön bejáratú lakrészem volt.
Sosem késtem a suliból,kitünő tanuló voltam és 19évesen volt az első kapcsolatom.
Én nem néznék csúnyán akkor sem, ha csak úgy beállítana az illető, természetesen megengedném, hogy ott maradjon, de illedelmesebb, ha előre egyeztetnek a lányommal/fiammal, ő pedig szól nekem :)
Nyugodtan aludhatnak együtt egy bizonyos kor után (mondjuk 16).
Meg. De nálunk soha nem volt divat ilyesmiből problémát csinálni, aki aludni akar, azt hagyni kell aludni, de ennyi. Magam is elég rendszertelen életet élek, gyakran járok haza az éjszaka közepén, de ugyanígy gyakran van olyan is, hogy már fél ötkor kelek reggel, mikor hogy jön ki a lépés. A nap bármelyik órája ugyanúgy alkalmas vendégfogadásra szerintem.
De tudom, hogy ez a hozzáállás nem túl gyakori, szóval ne nagyon vonj le belőle következtetést, "normális" családoknál nem illik ilyenkor megérkezni.
Milyen érdekes, hogy az a két válaszoló, aki nem örülne ha ilyen későn állítana be hozzájuk valaki, full nulla %-on állnak. Miért kellett őket lepontozni? Isten b@rmai! -.-"
(Jah, jöhet a lepontozás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!