Bunkóság meglátogatni este 7kor egy családot ahol 3 hónapos baba van?
Attól függ. Ha megbeszéltétek, akkor nyilván nem.
Váratlanul meg mindig bunkóság, főleg este 7-kor. Én pl ilyenkor fürdök, be sem engednék senkit.
igen..épp ebben a szituban voltam
ráadásul itt még csak 2 hetes a baba, és a férjem haverját úgy kellett lepattintani hogy húzzon már el mert fürdetés, etetés van !!
este már nem illik látogatni sehol sem még ott sem ahol nincs baba,.ha csak nem vacsira vannak hivatalosak vagy valamilyen alkalom.,persze ha megvan beszélve az is más.
na mindegy :)
eleve kisbabás családot nem látogatunk bejelentés nélkül, de hívatlanul sem
kialvatlanok, fáradtak, nem könnyű időszak ez nekik
majd hívják azt, akit látni akarnak....ezt illik megvárni
Megvolt beszélve hogy a férjem felmegy a mostoha anyukámhoz mert ő 6kor végez. A mostoha anyukám 7kor ide telefonált hogy úgyis azzal a busszal mennek haza, amivel ide kell jönni, úgy hogy 5 perc és itt van.
A legjobb az egészben hogy a 4 éves húgommal jött, aki bemászott az ágyunkba, a kiságy alá, aztán egy szó nélkül elkezdték vetkőztetni a fiam, hogy akkor fürdetés. Amikor elkezdtem szoptatni a fejembe álltak hogy jaj de cuki! És végül a húgom behisztizett hogy ő bizony nem megy haza!
Szóval ez a kérdésem apropója. :)
a viselkedésükkel volt probléma, nem a szituval. Nem játékbaba a gyereked, hogy macerálják.
Amikor hozzánk jöttek, én ragaszkodtam a gyerek napirendjéhez, legfeljebb jött az illető velem a fürdőbe, végignézte az evést és meghallgatta a mesét, altatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!