Ki szűlt 2012-ben a debreceni Kenézy Gyula Kòrházban? Este bent lehet a baba az anyukával? Apás szüléshez kell valami tanfolyam?
Én 2009-ben szültem ott, de több ismerősöm most 2012-ben szültek ott.
Vannak olyan szobák ahol veled lehet egész nap, de éjszakára mindenkitől elviszik.
amúgy alapban olyan szobába raknak ahova csak 3 óránként viszik a picit szopcsizni, külön kérni kell a baba-mama szobát.
Apás szüléshez tanfolyam kell. a 32.hétig kell rá jelentkezni, 32.hét után már nem mehetsz (ez mekkora hülyeség)
én is a 32.hétig jelentkeztem, azt majd 38 hetesen volt a tanfolyam... ami mindennek mondható amúgy csak nem tanfolyamnak...
ha van még valami kérdésed szivesen válaszolok.
ha a Klinikáról is szeretnél valamit, arról is tudok infót mondani 2011-ben ott szültem, de mint írtam sok ismerősöm szült 2012-ben a Kenézyben, így tudok én is mindent, mert alaposan kifaggatam őket :D
Köszi az eddigi válaszokat ! :)
Olyan rossz hogy valaki azt mondja h minden szoba babás meg hogy ha kéred este is bent lehet a baba Más meg èpp az ellenkezőjét :)
Én 2010-ben szűltem a kenézyben és akk 1-2 babás szoba volt.
Akkor kellett tanfolyam de mivel karácsony volt megengedték h bent legyen az apuka.
Azért tettem fel a kèrdést mert márciusban jön a baba és változott-e valami.
Minden tapasztalat érdekel írhattok még :))
Mindenképp megfogom :)
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!