18 éves fiúnak már megengednétek, hogy este, hajnalban addig számítógépezzen, ameddig akar? Iskolaidőben is?
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 17:42
1/15 anonim válasza:
Iskolaidőben nem,hétvégén lehet.
2/15 anonim válasza:
Szerintem egy 18 evesre mar nem nagyon tudnak hat
3/15 anonim válasza:
Ni a szulok ebbolma szempontbol. Mellesleg nem engednem, bar ugyis csinalna, ha akarna.
4/15 anonim válasza:
Fiatalabb vagyok mint 18, nem korlátoznak a számítógépezésben, akár hajnalig is csinálhatnám, de van annyi eszem, hogy nem csinálom, mert másnap hulla leszek iskolaidőben. Nevelés kérdése. (tudom, elsőre nagyképűen hangzik)
5/15 anonim válasza:
Egy 18 évesre már nem hiszem, hogy nagyon tudna hatni a szülő.
Egyébként szerintem ennyi idősen már kéne, hogy legyen annyi esze, hogy nem csinálja. Ha meg mégis, akkor ő fog vele szívni. Úgyhogy engem nem nagyon érdekelne. Esetleg elmondanám neki, hogy jobb lenne, ha nem tenné, a saját érdekében, de ha nem érdekli, akkor nem...
6/15 anonim válasza:
én 15 vagyok, és 13 évesen kaptam számítógépet. Igazából anyuék szinte soha nem szólnak rám h hagyjam abba, iskolaiőben sem. Mondjuk 11kor már mindig ágyban vagyok legkésőbb nem is kell szólniuk, de volt anno hogy éjjel 2ig is fent voltam mert írtam, vagy ppt-t kellett csinálni, vagy esetleg csak szimplán fb-ztem... szóval igazából már egy felnőtt ember... rá kéne hagyni
7/15 anonim válasza:
Én igen. 18 évesen kell legyen annyi eszének, hogy tudja, mi vár rá holnap. Ha vállalja, hogy olyan lesz mint egy mosogatórongy, ám legyen, nem én leszek fáradt. :)
8/15 anonim válasza:
Iskolaidőben nem, mert úgy iskolába aludna.. de viszont ha nincs suli addig gépezhet ameddig csak akar:)
9/15 anonim válasza:
Igen.Énnekem most is megengednék,csak nem teszem...
10/15 anonim válasza:
18 évesen felnőtt az ember állitolag. van aki tényleg. ennyi idősen ésszel kéne felérni már , hogy a rengeteg szgépezés nem vezet sehová.... én is abbahagytam eladtam a játékaim, gépem stb, elkezdtem zenélni van bandám is azóta stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!