Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek is késő este 7...

Szerintetek is késő este 7 órakor kimenni egy órára? 15/L

Figyelt kérdés

Ki szerettem volna menni a barátnőmmel a közeli cukrászdába meginni egy forrócsokit,de anyum kiakadt,hogy ha akarok menjek most de felejtsem el,hogy 7-kor,mert az már nagyon későn van...

Ilyenkor senki nincs kint..

2012. jan. 10. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
42%

Nincs későn, de én sem örülnék, ha a 15 éves lányom este 7-kor akarna forrócsokizni menni a barátnőjével, főleg hétköznap.

El lehet menni bulizni szombat este (ha valaki érted megy), el lehet menni forrócsokizni hétvégén 5-kor, és monjuk 7-8 körül hazaérsz, de nem örülnék, ha 7-kor indulnál el.

2012. jan. 10. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs. Engem suli közben simán kiengednek 7kor, kb fél 10-10ig, hétvégén tovább. Nálunk mindenki a városban estefelé megy ki, igaz, inkább hétvégén. :)

14/L

2012. jan. 10. 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Szerencsére nálunk soha nem volt tilalom és 14 éves koromtól nyugodtan mehettem itthonról.Így mi minden este elmentünk 1-2 órára barátnőkkel,haverokkal ráadásul a szomszéd faluba.Egy kérés volt szüleimtől,hogy ne menjen a tanulás rovására és,hogy azért tudják merre járok.Ebből következett,hogy nagyon jó kamaszkorom volt,soha nem keveredtem rossz dolgokba,zűrös társaságba de szó jó értelmében kiéltem magam és mindig jó szívvel emlékszem,emlékszünk barátnőkkel vissza azokra az időkre.

Ma már megtaláltam a párom és van egy kislányom és tudom,hogy ettől függetlenül nehezen fogom elengedni itthonról a lányomat ha majd oda kerül a sor de inkább megteszem mint,hogy titkolózzon előttem,meg elrontsam a kamaszkorát!

23 éves vagyok

2012. jan. 10. 15:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Én sem "fogom" ilyen téren a lányomat. Én azt szeretem ha őszinte velem, és nem kell hazudoznia. 8,5 éve kitűnő tanuló így semmi okom rá hogy ne engedjem ki.

Ő is pont ma megy el a barátnőjével pizzázni. Én viszem és hozom őket.Nem szoktam megmondani hogy meddig maradjanak. Már magától is tudja , hogy miért kell lefeküdni legkésőbb 11kor.

Én elengednélek ha olyan lenne a háttered mint az én lányomé! :-)

35.N

2012. jan. 10. 17:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt nem értem,hogy eddig szinte mindenhova mehettem,7 után is...már nem egyszer jártam barátnőkkel koncertre más városba,korizni, üdítőzni stb.. Nyáron napi rendszerességgel parkba,kosárpályára...és 10-11 kor mentem haza..Lehet az volt a gond,hogy rosszkor kéreztem,mert elég ideges volt ma:S
2012. jan. 10. 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Na jó kérdező, itt érezhetnéd már, hogy most csináltál egy bazi nagy viccet magadból. Jóanyádnak egyszer van rossz napja, nincs türelme senkihez-semmihez, már akkor rögtön jön, hogy "de miért nem mehetek soha sehová, mikor már 15 éves vagyooook??". Ahelyett, hogy a csöpp eszedben felmerülne, hogy megkérdezd tőle, anya mi a baj, mi történt? Miért vagy ideges? - helyette neked máris elmenőkéd lesz eg várod a nyugtatgatást, hogy más anyja meg a kortársaid ha anyádkorúak lennének, akkor mehetnél persze. Tudok gratulálni. Nézzél már magadba....
2012. jan. 11. 08:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja és nézz utána az új törvénynek...
2012. jan. 12. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!