Szerintetek is késő este 7 órakor kimenni egy órára? 15/L
Ki szerettem volna menni a barátnőmmel a közeli cukrászdába meginni egy forrócsokit,de anyum kiakadt,hogy ha akarok menjek most de felejtsem el,hogy 7-kor,mert az már nagyon későn van...
Ilyenkor senki nincs kint..
Nincs későn, de én sem örülnék, ha a 15 éves lányom este 7-kor akarna forrócsokizni menni a barátnőjével, főleg hétköznap.
El lehet menni bulizni szombat este (ha valaki érted megy), el lehet menni forrócsokizni hétvégén 5-kor, és monjuk 7-8 körül hazaérsz, de nem örülnék, ha 7-kor indulnál el.
Szerintem nincs. Engem suli közben simán kiengednek 7kor, kb fél 10-10ig, hétvégén tovább. Nálunk mindenki a városban estefelé megy ki, igaz, inkább hétvégén. :)
14/L
Szerencsére nálunk soha nem volt tilalom és 14 éves koromtól nyugodtan mehettem itthonról.Így mi minden este elmentünk 1-2 órára barátnőkkel,haverokkal ráadásul a szomszéd faluba.Egy kérés volt szüleimtől,hogy ne menjen a tanulás rovására és,hogy azért tudják merre járok.Ebből következett,hogy nagyon jó kamaszkorom volt,soha nem keveredtem rossz dolgokba,zűrös társaságba de szó jó értelmében kiéltem magam és mindig jó szívvel emlékszem,emlékszünk barátnőkkel vissza azokra az időkre.
Ma már megtaláltam a párom és van egy kislányom és tudom,hogy ettől függetlenül nehezen fogom elengedni itthonról a lányomat ha majd oda kerül a sor de inkább megteszem mint,hogy titkolózzon előttem,meg elrontsam a kamaszkorát!
23 éves vagyok
Én sem "fogom" ilyen téren a lányomat. Én azt szeretem ha őszinte velem, és nem kell hazudoznia. 8,5 éve kitűnő tanuló így semmi okom rá hogy ne engedjem ki.
Ő is pont ma megy el a barátnőjével pizzázni. Én viszem és hozom őket.Nem szoktam megmondani hogy meddig maradjanak. Már magától is tudja , hogy miért kell lefeküdni legkésőbb 11kor.
Én elengednélek ha olyan lenne a háttered mint az én lányomé! :-)
35.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!