Este hány órakor kell/kellene lefeküdnie egy 14 éves gyereknek?
Hát nekem a múltkor szabták megint meg,hogy 10 órakor feküdjek.Néha nem tartom be.De csak a magam kárára lesz.Múltkor is arra volt,hiszen elájultam a fáradtságtól meg a vírustól..meg mert nem ettem..:S
Úgyhogy..magunk kárára megy,amit teszünk,nem a szüleinkére.:)
szerintem legkésőbb 11 kor. Én 14 éves koromban minden nap volt, hogy 2-3 ig fent voltam, gépeztem, zenét hallgattam. Nagyon rossz volt másnak felkelni hulla fáradtan, de nem jöttem rá, hogy nagyon befolyásolja a figyelmem, mert másnap 8 órám volt, haza értem fél5-re, tanulnom kellett este 9-ig és utána pihentem. Most jöttem, rá, hogy könnyebb lett volna ha kialszom magam.
Akkor is jó volt az eredményem. Most egyetemre járok, vizsgaidőszak kivételével legkésőbb 23-kor alszok.
Szóval, ha befolyásolja a tanulmányi eredményt, akkor max 23-ig, ha nem akkor addig ameddig szertne /szeretnél :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!