Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Este hány órakor kell/kellene...

Este hány órakor kell/kellene lefeküdnie egy 14 éves gyereknek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 19:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%

Nálam nincs maximum...Vagy el alszok vagy nem.

Most sem alszok pl,de nem is vagyok fáradt

14L

2011. jún. 1. 02:08
 12/22 anonim ***** válasza:
75%

akkor amikor elálmosodik.

ha ágyba küldöd akkor vagy lesz@rja vagy hisztizik, egyik sem jó

szerintem nevetséges hoyg még ezt is meg akarják szabni a szülők...

14/f

2011. jún. 1. 09:13
 13/22 anonim ***** válasza:
61%
Legyen meg a napi 8 óra alvás! Számold ki, hogy mikor kelsz fel és hogy meg legyen a 8 óra ahhoz kb. mikor kell lefeküdnöd. Nem biztos hogy el is tudsz aludni eleinte de nem baj ha hozzászoktatod a szervezeted igy sokkal kipihentebb leszel egy idő után.
2011. jún. 1. 10:27
 14/22 anonim ***** válasza:
83%
én mindig változó.Általában fél 11 és 12 között fekszek le,tegnap maradtam csak fenn fél 1-ig mert nagyon meg akartam nézni egy filmet (meg is néztem :D) és 7kor kelek és lehet hogy kevésnek tűnik de ami nagyon érdekes hogy egyáltalán nem vagyok fáradt.Sőt,ha hamarabb lefekszek másnap alig bírok felkelni meg olyan álmos vagyok délelőtt.De most jön a nyár,és akkor nincs határ (:
2011. jún. 1. 16:49
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
13/L előző voltam
2011. jún. 1. 16:50
 16/22 anonim ***** válasza:
29%

14 éves koromban fél 10-10 között feküdtem le aludni és fél 7 körül keltem.

Mostanában 10-11 között fekszek le aludni, és 6-6:15 között kelek. Nekem ez így jó, ha pedig fárasztó napom van a suliban, akkor amikor hazaérek ebéd után kicsit pihenek.

16/L

2011. jún. 1. 18:20
 17/22 anonim ***** válasza:
94%

Ezt egy másik kérdéshez írtam, és mivel nincs kedvem még1x leírni, ezért bemásolom:

Hmmm...Lehet, hogy az én szüleim a túl engedékenyek, de én már 7-8 éves koromban is fél12-kor mentem aludni... Egyébként is rossz alvó vagyok, hajnali 2-3 előtt nem is tudok elaludni, akkor mit csináljak, forgolódjak az ágyban??!

Most 14 vagyok. Ha délután [13.00ra] megyünk suliba, akkor hajnali 1 körül fekszem le, és 3 körül alszom el, ha délelőtt megyünk suliba [07.30ra], akkor elég változó. Ez az év nagyon nehéz [volt], volt hogy mikor délelőttös voltam, akkor már 22.30kor elálmosodtam, úgyhogy kikapcsoltam a gépet, letusoltam, stbstb és már 23kor lefeküdtem, és félóra alatt elaludtam. De most jön a nyári szünet, az az időszak, amikor hajnali fél2-2kor fekszem le, és hajnali 4- fél 5 előtt nem is tudok elaludni. Imádom a nyarat. :)

Szóval szerintem a 10 óra egyáltalán nem késői időpont, engedd meg neki, én 11 évesen azt hiszem éjfél-hajnali fél 1 között feküdtem le átlagosan.

14/L [lefogtok pontozni de le.zarom]

2011. jún. 4. 12:30
 18/22 anonim ***** válasza:
Én bár 15 éves vagyok de 14 évesen is annyit aludtam mint most, vasárnaptól csütörtökig 23-0 körül fekszek le amikor másnap 7-kor kelek, és nem nagyon vagyok fáradt napközben. Hétvégén meg 0-1 körül fekszek le és délelőtt meg változó mikor kelek.
2011. jún. 4. 18:07
 19/22 hot_kiss ***** válasza:
88%

Sohasem szabták meg, hoyg mikor feküdjek le. Egyrészt mert nem tudtak ágybakényszeríteni, másrészt tettemrá magasból, harmadrésztmeg had én tudjam mikorvagyok álmos..

Most 16 vagyok (közel a 17hez) és volt olyanom nemrég, hogy reggel elmente m suliba, 2-3 körül örültem, hogy hazaestem, egészdélután aludtam és egészéjjel virítottam. Le sem feküdtem, készülődtem és megint irány a suli. Ezment két hétig körülbelül. Az egyedüli rossz a rá/vissza állás volt.

2011. jún. 11. 21:40
 20/22 anonim ***** válasza:
51%
hát 14 évesen had döntse már el mikor akar lefeküdni:DD ha azt mondanád hogy menj aludni elég könnyen kiakadhat főleg ha lány:P nekem már mondta apám 11kor hogy húzás az ágyba mondtam hogy ok de még gépezek:))) és így lett belőle 1:45-ös lefekvés XDDD
2011. jún. 21. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!