Este hány órakor kell/kellene lefeküdnie egy 14 éves gyereknek?
Nálam nincs maximum...Vagy el alszok vagy nem.
Most sem alszok pl,de nem is vagyok fáradt
14L
akkor amikor elálmosodik.
ha ágyba küldöd akkor vagy lesz@rja vagy hisztizik, egyik sem jó
szerintem nevetséges hoyg még ezt is meg akarják szabni a szülők...
14/f
14 éves koromban fél 10-10 között feküdtem le aludni és fél 7 körül keltem.
Mostanában 10-11 között fekszek le aludni, és 6-6:15 között kelek. Nekem ez így jó, ha pedig fárasztó napom van a suliban, akkor amikor hazaérek ebéd után kicsit pihenek.
16/L
Ezt egy másik kérdéshez írtam, és mivel nincs kedvem még1x leírni, ezért bemásolom:
Hmmm...Lehet, hogy az én szüleim a túl engedékenyek, de én már 7-8 éves koromban is fél12-kor mentem aludni... Egyébként is rossz alvó vagyok, hajnali 2-3 előtt nem is tudok elaludni, akkor mit csináljak, forgolódjak az ágyban??!
Most 14 vagyok. Ha délután [13.00ra] megyünk suliba, akkor hajnali 1 körül fekszem le, és 3 körül alszom el, ha délelőtt megyünk suliba [07.30ra], akkor elég változó. Ez az év nagyon nehéz [volt], volt hogy mikor délelőttös voltam, akkor már 22.30kor elálmosodtam, úgyhogy kikapcsoltam a gépet, letusoltam, stbstb és már 23kor lefeküdtem, és félóra alatt elaludtam. De most jön a nyári szünet, az az időszak, amikor hajnali fél2-2kor fekszem le, és hajnali 4- fél 5 előtt nem is tudok elaludni. Imádom a nyarat. :)
Szóval szerintem a 10 óra egyáltalán nem késői időpont, engedd meg neki, én 11 évesen azt hiszem éjfél-hajnali fél 1 között feküdtem le átlagosan.
14/L [lefogtok pontozni de le.zarom]
Sohasem szabták meg, hoyg mikor feküdjek le. Egyrészt mert nem tudtak ágybakényszeríteni, másrészt tettemrá magasból, harmadrésztmeg had én tudjam mikorvagyok álmos..
Most 16 vagyok (közel a 17hez) és volt olyanom nemrég, hogy reggel elmente m suliba, 2-3 körül örültem, hogy hazaestem, egészdélután aludtam és egészéjjel virítottam. Le sem feküdtem, készülődtem és megint irány a suli. Ezment két hétig körülbelül. Az egyedüli rossz a rá/vissza állás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!