Teljesen elhanyagoltam magam és leépültem. Hogy vergődjek ki ebből a helyzetből?
Megoldás az hogy összekapod magad.
Arra nincs időd amire nem akarod, a házimunka is egy gyors mozgás lehet, és ha a ház "ragyog" persze épletesen, akkor jusson idő 20perc mozgásra, legyen csak egy dvd (Pl R. Réka) A mozgás megszépít, kisugárzásod lesz, kezdj el magadra adni. Egyébként mi az oka hogy ez történt?? Férjed van??
Az már jó, hogy észrevetted a bajt és változtatni akarsz. És el is kezdted, hisz elkezdtél futni járni, és dezodort használni. Szerintem ezen az úton haladj tovább, és szép lassan vezess be újra a dolgokat, persze a régiek megtartásával.
Már használod a dezodort. Ok, most menj el fodrászhoz. Aztán egy idő múlva kozmetikushoz. A sétát próbáld meg visszaiktatni, nem kell minden nap.
Jön a hosszú hétvége, és reméljük a jó idő, ess neki a lakásnak, nyiss ki minden ablakot, és mehet egy nagy takarítás, lomtalanítás!
Hajrá és kitartás!
Válassz ki heti egy dolgot, amin változtatsz. Aztán jövő héten egy másikat.
Egyszerre ne sokat, mert akkor teljesíthetetlen hegy lesz belőlük.
Szerintem kezd azzal, hogy elmész kozmetikushoz és fodrászhoz, hogy már most a lehető legjobban nézzél ki.:-)
Takaríts ki, utána könnyebb megtartani a rendet.
Mozogni is kellene (otthon a legegyszerűbb, de ha eljársz valahova, akkor ott nehezebben adod fel, mert mások is látják). Otthoni tornára én inkább Béres Alexandrát javasolnék.
És a legfontosabb, hogy ha változtatni akarsz, akkor azt fejben kell kőkeményen eldönteni, mert hosszú folyamat lesz. Ne két hét alatt akarj lefogyni, adj rá magadnak legalább egy évet.
Még az is jó lehet, ha lefényképezed magad (ilyen volt), és ezt megcsinálod havonta. Akkor látni fogod a változást, és az erőt ad a továbbiakhoz.:-)
Előszőr lakás-gyerekek-magad-rendbetétele-ilyen sorrendben és hajrá:)
Az urad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!