Teljesen elhanyagoltam magam és leépültem. Hogy vergődjek ki ebből a helyzetből?
Figyelt kérdés
Több mint 10 éve boldog, fiatal, jó humorú, csinos, szolid sminket használó telt (64kg) lány voltam. Ma 103 kg-os, 28 éves, lába között szakadt gatyában mászkáló, zoknit megszagoló, jó ez még ma is, szőrtelenítetlen, gyakran szakállas-bajuszos kevés memóriával rendelkező csökött agyú trehány bunkó lettem, akinek már egy rúzsa sincs.. dezodort is csak 2 hónapja használok újra.. ráadásul a két gyermekem csak így ismer.. Sajnos ez nem túlzás.. Elkezdtem futni (sétálni) 5 napig tartott. A lakásunk szemétdomb.. Legszívesebben felkötném magam.., de ez sem lenne megoldás.. Akinek van tanácsa ne fogja vissza..2013. máj. 17. 16:27
31/32 anonim válasza:
Írd össze egy papírra, hogy milyen voltál régen, miben változtál negatív irányba és hogy min szeretnél változtatni(ez már talán megvan, első lépésnek már kiváló). Tűzd ki magad elé a célt. Pl. le akarok fogyni és egy év múlva már feleennyi kiló leszek!(túlzás, de remélem érted), és tegyél meg mindent a célért! Határozd el, hogy pl. akármi történik, te esőben-hóban kint fogsz futni. Készíts feljegyzést a sikereidről és a legfontosabb, hogy NE ADD FEL!
Sok sikert!
32/32 anonim válasza:
Oh, most olvasom a kommenteket! Csak így tovább, gratulálok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!