Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen elhanyagoltam magam...

Teljesen elhanyagoltam magam és leépültem. Hogy vergődjek ki ebből a helyzetből?

Figyelt kérdés
Több mint 10 éve boldog, fiatal, jó humorú, csinos, szolid sminket használó telt (64kg) lány voltam. Ma 103 kg-os, 28 éves, lába között szakadt gatyában mászkáló, zoknit megszagoló, jó ez még ma is, szőrtelenítetlen, gyakran szakállas-bajuszos kevés memóriával rendelkező csökött agyú trehány bunkó lettem, akinek már egy rúzsa sincs.. dezodort is csak 2 hónapja használok újra.. ráadásul a két gyermekem csak így ismer.. Sajnos ez nem túlzás.. Elkezdtem futni (sétálni) 5 napig tartott. A lakásunk szemétdomb.. Legszívesebben felkötném magam.., de ez sem lenne megoldás.. Akinek van tanácsa ne fogja vissza..

2013. máj. 17. 16:27
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Alakul a dolog :D ! Köszönöm a tanácsokat!
2013. jún. 13. 05:46
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Ugy lenne a legegyszerubb, ha talalnal valakit, aki a tarsad lehet, pl elmegy veled futni. Enelkul nagyon- nagyon sok ambicio kell, en feladtam (bar nem a te helyzetedbe voltam, csak sportolni akartam). Kapd ossze magad, en szoritok neked! ;)
2013. júl. 6. 09:10
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

( Nem olvastam az előző hozzászólókat)

Erre csak azt lehet mondani, hogy szedd össze magad de sürgősen. Változtass, ahogy csak az anyagiak engedik. Varázsütésre még soha semmi nem változott meg, neked kell tenned érte.

Nem kell rögtön fogyással kezdeni, mert az egy hosszabb procedúra, de pl. a trehányság és az ápolatlanság ellen, már ha egy napot rászánsz már az is nagy haladás.

Ha szemét dombban éltek, akkor nincs mese sajna takarítani kell. Iszonyatosan rossz, de így lesz tiszta minden.

Ápolatlnság ellen pedig szerintem egyértelmű, hogy tisztálkodás és napi szinten...és igen dezodor sem árt.

Szánd rá magad és rendben lesz minden.

2013. júl. 6. 17:00
 24/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy alakulnak a dolgaid azóta?
2013. aug. 8. 20:22
 25/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy? Mi lett veled, mióta feltetted a kérdést? Ma olvastam először, hasonló cipőben járok, érdekel mi lett veled.

2014. máj. 18. 00:47
 26/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Teljesen átalakultak a dolgaim az elmúlt 70 napban. Fogytam 18 Kg-ot, munkához sminkelem magam. Levágattam a hajam. Vettem egy-két ruhát. Nem hagyom már elburjánzani a dolgokat. Elvégeztem egy számítógépes tanfolyamot. Júliusban kezdem a jogsit. Előléptettek (legalábbis egy jobban fizető pozícióba kerültem). Vettem fülbevalót is. Mostmár naponta dicsérik a kitartásomat és azt mondják, hogy milyen jól nézek ki ( 86Kg ). Tele vagyok élettel. A lakás rendje is alakul. Szeretem a [link] így könnyebb takarítani. Hát nagyjából ennyi.. Ja és az én fejlődésemmel egyenesen arányosan fejlődik a házas életem is..
2014. máj. 22. 07:38
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Ennek nagyon örülök, gratulálok a sikereidhez! :))) Jó olvasni, hogy megtaláltad a kiutat és szépen haladsz rajta.

További sok sikert és kitartást kivánok! :D

2014. máj. 22. 08:33
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
gratulálok, akkor nem írtam anno hülyeséget az 1-ként :)
2014. máj. 22. 09:19
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de jó volt ezt olvasni! Gratulálok a kitartásodhoz, amiért ki tudtál mászni a gödörből! További sikereket kívánok neked :)
2014. máj. 23. 08:51
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Nagyon örülök Neked! Csak így tovább! :) Ismét egy újabb példa, hogy tenni kell, el kell kezdeni, a változás változást hoz, és nem szabad csak a szomorkodásig és önsajnálatig jutni. :)
2014. máj. 24. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!