Teljesen elhanyagoltam magam és leépültem. Hogy vergődjek ki ebből a helyzetből?
( Nem olvastam az előző hozzászólókat)
Erre csak azt lehet mondani, hogy szedd össze magad de sürgősen. Változtass, ahogy csak az anyagiak engedik. Varázsütésre még soha semmi nem változott meg, neked kell tenned érte.
Nem kell rögtön fogyással kezdeni, mert az egy hosszabb procedúra, de pl. a trehányság és az ápolatlanság ellen, már ha egy napot rászánsz már az is nagy haladás.
Ha szemét dombban éltek, akkor nincs mese sajna takarítani kell. Iszonyatosan rossz, de így lesz tiszta minden.
Ápolatlnság ellen pedig szerintem egyértelmű, hogy tisztálkodás és napi szinten...és igen dezodor sem árt.
Szánd rá magad és rendben lesz minden.
Szia!
Hogy vagy? Mi lett veled, mióta feltetted a kérdést? Ma olvastam először, hasonló cipőben járok, érdekel mi lett veled.
Ennek nagyon örülök, gratulálok a sikereidhez! :))) Jó olvasni, hogy megtaláltad a kiutat és szépen haladsz rajta.
További sok sikert és kitartást kivánok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!