Hogyan lehet ebből a helyzetből tovább lépni? Meg fogok bolondulni?
Nem bírom feldolgozni édesanyám halálát, személyiségzavaros lettem. Nem bírom tovább. Mit tegyek?
Voltam már 3 pszichiáternél is, gyógyszert is szedtem 2 félét is, mégis megragadtam egy ún. késleltetett gyászban. Ez személyiségzavart idézett elő, az depressziót és kényszerbetegséget.
"(...)éretlen, erős érzelmi megnyilvánulásokra, impulzivitásra fokozottabban hajlamos, labilis személyiség véleményezhető. A szakvélemény szerint(NÉV)személyiségzavarban szenved."
Nincsenek kapcsolataim, egyik percről a másikra változik a hangulatom, pánikolok, úgy érzem bolond vagyok és meg vagyok bélyegezve a társadalomban. legszívesebben meghalnék.
Ráadásul kényszerevő is lettem.
Apám nincs, rokonaim le.szarnak, szemükben csak egy bolond kis senki vagyok.
Nem tudom hogyan tovább... :(
18/L
Eloszor is ;oszinte reszvetem.
Masodszor;ne keseredj el,ez most egy ilyen szakasza az eletednek,rendbe fogsz jonni csak adj dot magadnak.esetleg jarhatnal csoporterapiara... mindenkepp beszelj a dokiddal hogy neked ez meg nem eleg ahgy hogy kimassz a godorbol.anyukad halala elott gondolom nem volt semmi bajod,ami elromlott megjavithato csak legy turelmes.
Nem szedek gyógyszert.
Egy napom:
Ha fel bírok kelni reggel, akkor bemegyek az egyetemre, de van, hogy 12-15 órát is alszok.
azután felkelek, és áttelepszek a kanapéra, ahol egész nap csak fekszem.
Néha, ha van pénzem elmegyek vásárolni, vagy rendelek kaját.
Ha nincs, akkor főzök magamnak.
Kb 3-4-ig fent vagyok, utána nagy nehezen elalszok, majd indul előről a nap.
Van h egy hétig ki sem megyek a lakásból, sőt nem is csinálok semmit otthon sem, mert nincs erőm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!