Teljesen elhanyagoltam magam és leépültem. Hogy
vergődjek ki ebből a helyzetből?
Figyelt kérdés
Több mint 10 éve boldog, fiatal, jó humorú, csinos, szolid sminket használó telt (64kg) lány voltam. Ma 103 kg-os, 28 éves, lába között szakadt gatyában mászkáló, zoknit megszagoló, jó ez még ma is, szőrtelenítetlen, gyakran szakállas-bajuszos kevés memóriával rendelkező csökött agyú trehány bunkó lettem, akinek már egy rúzsa sincs.. dezodort is csak 2 hónapja használok újra.. ráadásul a két gyermekem csak így ismer.. Sajnos ez nem túlzás.. Elkezdtem futni (sétálni) 5 napig tartott. A lakásunk szemétdomb.. Legszívesebben felkötném magam.., de ez sem lenne megoldás.. Akinek van tanácsa ne fogja vissza..
a lakást rendbe lehet tenni, ezzel kezd ez a legkönnyebb. fodrász, kozmetikus, új ruhatár beszerzése. telten is lehet csinosan öltözni. aztán kezdődhet a neheze, a fogyókúra. egy barátnődet megkéred, h segítsen neked mindenben. nagyon sok akaraterő, és kitartás kell, de menni fog!
2013. máj. 17. 17:58
12/32 anonim válasza:
Holnap kipakolod a hűtőből és a spájzból a sz.r kajákat. Utána elmész a boltba, és bevásárolsz. Ha megvagy, nekiállsz a gyerekeiddel, meg a pároddal, és akár édesanyád-unokatesód-barátnőd segítségével kitakarítani a lakást. Este, bezuhansz az ágyba, alszol egy jót. Vasárnap meg a bevásárolt borotvával, gyantával, testápolóval, dezodorral, virágillatú tusfürdővel, samponnal, balzsammal megismerkedsz újra. Egy kiadós szemöldökszedést is tessék megejteni! Az egyik családtagod pedig vágja vissza a hajadat, hogy ne legyenek töredezett hajvégeid (olcsóbb, mint a fodrász). Ezek után már csak erő kell a fogyáshoz, mozgáshoz, és ahhoz, hogy ne nevelj tunya gyerekeket!
2013. máj. 17. 18:01
13/32 anonim válasza:
Nehéz új szokásokat tanulni.
A legfontosabb, hogy apró lépésekkel haladj (most kidobtad ezt a felesleges holmit, és máris jobb), és dicsérd meg magad, és egyszerre ne sokat, de minden nap csináld ezeket a dolgokat valahány percig. Valószínűleg sok idő lesz, amíg minden újra automatikusan megy majd, de gondolj arra, hogy egy-két év múlva már más akarsz lenni. Még fiatal leszel akkor is, csak kezdd el, apró lépésekben.
2013. máj. 17. 19:40
14/32 A kérdező kommentje:
Először köszönöm a sok támogató üzenetet. Terhességemmel együtt jöttek a kilók és utána szépen a többi. A férjem mit szól?, hát semmit.. talán tapintatból.., talán, mert ,,jól nevelem" a gyerekeinket, talán mert annyi mindent éltünk meg együtt.. vagy azért mert már nem Nőnek, hanem bébiszitternek és szakácsnak lát.. és ugye azokat nem szokták macerálni.. Kicsit olyan, mintha már minden mindegy lenne neki.. Remélem minden kérdésre válaszoltam..
2: kb úgy nézek ki 2 gyerek után mint ahogy te jellemezted magad 10évvel ezelőtt, a férjem mégis lelépett, mert úgy érezte túl sokat kap a szakácsból és az anyából, keveset A NŐ-ből. Nem kívánom senkinek amin keresztülmegyek 2 gyerekkel egyedül, ezt a részét én is most tanulom. Gondolj arra hogy lehet h eddig beletörődött, de lehet h holnap megrázza magát és azt mondja h keres jobbat és neveld őket magad. Becsüld meg és tégy érte hogy veletek maradjon és a gyerekeid ne apa nélkül nőjenek fel.
+1: ha van lányod, ne ezt a nő-mintát lássa amilyen most vagy, ha fiaid vannak, sose mondhassák hogy jajj csak olyan nőt ne, mint az anyám. Motiváljon ez!
A legfontosabb, hogy felismerted a problémát, és igényed lett a kezelésére !!
Írj egy listát a teendőidről ezzel kapcsolatban, és pontról pontra csináld végig szisztematikusan, és következetesen! ;-)
Drukkolok neked, hogy sikerüljön!
48/F
2013. máj. 18. 11:35
17/32 anonim válasza:
Keress fel egy pszichológust, ha van pénzed magánúton, ha nincs szakrendelőben(sajnos hosszú a várólista).A mély tehetetlenség lehet depresszió.
Valamint mondj el egy hálaimát, hogy a férjed veled van még.
Csináltass egy szép frizurát, gyantáztass és vegyél fel pl. felül szűk pólót, a nagy mell biztos tetszik a férjednek.Legyen minél több szex, az mindkettőtöknek jó.
Sok sikert! Ha jobb lesz a kedved, a rendrakás is jobban megy majd.
2013. máj. 18. 14:04
18/32 A kérdező kommentje:
Kedves 17-es válaszadó! A sok szex jól hangzik, de ez sem igazán működik.. részben a fenti okok miatt, részben (talán a 20 év korkülönbség miatt). A pénz természetesen nem vet fel, sőt. 6 hónapja újra dolgozom 2 év munkanélküliség után.. Az alatt az idő alatt tiszta depi voltam.. most már azért jobb a helyzet, mert valahol szükség van rám.. Hihetetlen jó fejek vagytok. Szinte mindenki használható tanácsot adott..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!