Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednétek 16 éves lányotok...

Megengednétek 16 éves lányotok párjának hogy hozzátok költözzön?

Figyelt kérdés
A fiú idősebb 8 évvel nála. Még tanul mint a lány. A lánynak még van egy nővére is.
2013. okt. 1. 15:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene odaköltöznie?

Én speciel nem tudnám eltartani.

2013. okt. 1. 15:22
 2/27 anonim ***** válasza:
90%
Már miért kellene odaköltöznie? Nincs családja, aki eltartsa? Nem. Hacsak nem árva és hajléktalan, el sem gondolkodnék a dolgon! 16 évesen havonta másba szerelmesek a tinik... dehogy fogadok be mindenkit!
2013. okt. 1. 15:26
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Tartsák el a szülei addig, amíg tanul. Az én gyerekemet meg eltartom én. Találkozzanak, éljenek, tanuljanak.

Majd ha 18 lesz a lány, akkor eldönti, hogy megy, vagy marad.

2013. okt. 1. 15:27
 4/27 A kérdező kommentje:
A fiú apja kb. 10 éve meghalt, az anyuka újra férjhez ment és az új házasságából van egy kislánya. Ezen kívül a fiúnak még van 2 felnőtt testvére, akik élik saját életüket. Maga a fiú is dolgozik az egyetem mellett és nyaranta 2 munkahelyen is ne kelljen eltartania senkinek. Az anyjával nem túl jó a viszonya.
2013. okt. 1. 15:31
 5/27 anonim ***** válasza:
94%

Nem.

16 évesen ne éljen együtt senkivel. Lehet, hogy maradi hozzáállás, de ez van. Mindennek megvan a maga ideje.

2013. okt. 1. 15:34
 6/27 anonim ***** válasza:
76%

90%, hogy nem.

Nagyon különleges fiúnak kell lennie, és nagyon különleges helyzetnek, hogy igen.

Tulajdonképpen így engedném, hogy 16 évesen összeköltözzenek.

Terhes a lány? Mióta vagytok együtt? Miért szeretnél oda költözni?

2013. okt. 1. 15:35
 7/27 anonim ***** válasza:
78%

16+8... Az 24, 24! NEM!

Menjen melózni, vegyen ki egy szobát, vagy haverokkal és kész!

2013. okt. 1. 15:37
 8/27 A kérdező kommentje:

A lány unokanővére vagyok, nem a fiú.

Nem terhes. És csak néhány hónapja vannak együtt.

2013. okt. 1. 15:38
 9/27 anonim ***** válasza:
42%
ugyen ez a helyzet volt nálunk is.hozzám odaköltözött a barátom,apa javaslatára,1 évig éltünk ott és elköltöztünk külön,új suli miatt kicsit messzebb.azóta is együtt vagyunk már a vőlegényem és van egy gyerekünk is.ott legalább szem előtt vannak,jobban oda lehet figyelni rájuk.ha nem teher számodra,és úgyérzed hogy ''stabil'' a kapcsolatuk,szerintem nem gáz.
2013. okt. 1. 15:38
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Minek? Ahogy írod, megáll a saját lábán. Semmi szüksége nincs rá.

Felnőtt ember, minek költözne a 16 éves gyereklány szüleinek a nyakára?

2013. okt. 1. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!