Szülők, ti megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy albérletbe költözzön?
Vidéki vagyok, Pestre kell feljárnom, ezért mindig korán kell kelnem reggelente (4-5 óra körül), és későn is végzek, utána ha tanulok már este van. Gyakorlatilag kikészít, órákon alszok, ha nem, akkor is annyira fáradt vagyok, hogy nem tudok koncentrálni. A közösségi életem is nullán, ha van egy kis szabadidőm, akkor is pihenek.
A keretünk megvan rá, de nem tudom mit szólnának. Nem akarok kollégiumba menni, annyi rossz dolgot hallottam róla. Viszont itthon sem akarok maradni, a fenti okok miatt, és mert veszekednek velem itthon elég sokat. A koleszt engednék, de ezt nem merem látatlanban megkérdezni tőlük.
1. Megértelek, h sok rosszat hallottál már a kolikról, de ha utánanézel, biztosan találsz jót.
2. Én csak akkor engedném a gyerekemnek az albit, ha ismerőssel költözne össze. Megértelek, h nem mered megkérdezni :)
Van idősebb barátnőm, velük oldanám meg :)
Ellenőrzés meg persze, kell is.
Nem engedném. Én kollégista voltam, és tudom, hogy ha az ember normális szobába kerül, akkor a kollégium a legjobb dolog. Rengeteg motivációt kaptam a szobatársaimtól.
Szóval először mindenképpen tennék egy kísérletet a kollégiummal, mert azért az ezerszer biztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!