Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednétek 16 éves lányotok...

Megengednétek 16 éves lányotok párjának hogy hozzátok költözzön?

Figyelt kérdés
A fiú idősebb 8 évvel nála. Még tanul mint a lány. A lánynak még van egy nővére is.
2013. okt. 1. 15:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%

Én nem engedném meg. 28 vagyok, 25 évesen, 3 év "járás" után költöztem össze a férjemmel. És kellett is az a 3 év, hogy megismerjem, és elfogadjam a hülyeségeit. Mert bizony mindenkinek van 1-2 szokása, amit máshogy csinál. Valamint egy 16 éves lány ne játsszon már felnőttesdit. Vagy legalábbis ne ilyen szinten. Persze 16 évesen mindenki azt hiszi, hogy a jelenlegi párjával fog megöregedni, etc., de ennek valljuk be: kicsi az esélye. És nem is baj.

Komoly felelősség együtt élni valakivel, amit egy 16 éves nem biztos, hogy átérez. Ő még lehet, hogy örül neki, ha állandóan egymás szájában vannak, de hamar ráunnának egymásra, ha összeköltöznének. Ráadásul ott lenne a lány családja is, csak feszültség lenne az egészből.

2013. okt. 3. 15:32
 22/27 anonim ***** válasza:
49%
Nem. Nem is kell gondolkodnom rajta, egyértelműen nem. Egyébként meg egy 16 évesnek az nem a párja, hanem az éppen aktuális barátja, legtöbb esetben havonta másik van. 16 évesen ne éljen a lányom együtt senkivel, erre semmilyen körülmények között nincsen erre szükség.
2013. okt. 3. 16:15
 23/27 anonim ***** válasza:
73%
Semmi szín alatt nem engedném.Egy tizenhat éves lány gyerek még az ilyen dolgokhoz.Szellemileg is,lelkileg is,érzelmileg is,minden értelemben.
2013. okt. 3. 16:30
 24/27 anonim ***** válasza:
73%
Én nem vagyok egy régimódi valaki hisz én is fiatal vagyok de a 16 éves emberke még annyira de annyira gyerek. Nem való neki az összeköltözés, mert 21 éves korára egy kiélt valaki lesz. A fiú menjen albérletbe vagy koleszba főleg így hogy elbírja magát tartani.
2013. okt. 3. 16:46
 25/27 anonim ***** válasza:
59%

va azaz eset,de nem boldogan.

és nagyon nem mindegy,hogy,hogy élünk mi.

2013. okt. 4. 11:48
 26/27 anonim ***** válasza:
54%
Biztosan nem.
2013. okt. 8. 20:42
 27/27 anonim válasza:
62%
100 %, hogy nem.. 16 évesen tanuljon, ne a barátjával lakjon együtt..
2015. dec. 27. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!