Megengednétek 16 éves lányotok párjának hogy hozzátok költözzön?
16 éves lánynak még nem kell bentlakásos pasi.
Az meg szerintem külön szánalmas, ha egy 24 éves férfi a 16 éves barátnőjének a szüleihez akar költözni.
amennyiben nem kell eltartani, gond nélkül.
sokkal kényelmesebb ha tényleg szem előtt vannak a gyerekek...
Nem
Nekem még azt sem engedték, hogy fiúnál aludjak, vagy ő aludjon nálunk, szobaajtónak nyitva kellett legyen, mikor ott volt, én egyszer voltam náluk8 hónap alatt
Nemhogy odaköltözzön
Ez elvi kérdés. Azt kérdezed, hogy a 16 éves, tehát kiskorú ,lányhoz oda engedjen-e költözni egy felnőtt férfit a szülő.
Régen ezt úgy mondták volna, hogy nekiadja a gyereklányt egy felnőttnek, kényére, kedvére. Vagyis a felnőtt asszisztál a lilomtipráshoz. ( Épp most olvastam az interneten, hogy egy arab országban a 12 éves menyasszony a 40 éves férjével töltött nászéjszakát nem élte túl, mert szétszakadt a méhe)
Mai ésszel gondolkodva: Egy felnőtt férfinek ( legyen az akár a szent az ikonról)mások a szexuális igényei, mint egy 16 éves kislánynak. Bármennyire is fejlett a lány.
Azért hívják kiskorúnak, és kell a szülőnek felügyelnie rá, mert döntéseit még koordinálni kell, az érzelmi életét a hormonjai rángatják, még fejlődik, befolyásolható, egyszóval még nem alakult ki teljesen.
A nevelésben még lenne mit tennie a szüleinek. Főképp,ha a párválasztásban már egy ennyivel idősebb fiú tudta a befolyása alá vonni. És igen erős befolyás alá, ha már az odaköltözés kerül szóba.
A fiúnak a kollégiumban a helye, mert azt pont az egyetemistáknak találták ki. A lánynak pedig a hasonló korú fiatalokkal, ahol egyenrangúként tud párkapcsolatot létesíteni.
Nem. A lány még nagyon kislány egy együttéléshez. A párom húga 17 éves és még komolyabb kapcsolata nem volt, nem hogy összeköltözne valakivel. Ez még mindig normálisabb életfelfogás, mint 16 évesen játszani a "felnőtteset". 24 évesen a srác vegyen ki albérletet, lakjon barátokkal, bármi. Őszintén nekem nem lenne pofám most sem anyósomékhoz költözni, pedig a fiúknak már a menyasszonya vagyok és vagy 6 éve együtt vagyunk. Mégis úgy érzem nem az ők dolguk eltartani engem.
A legfőbb indok azonban mégis az, hogy a lány még csak 16 éves. Mindennek megvan az ideje, mint a szalmakalapnak.
23-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!