Megengednétek, hogy 17 éves lányotok köldök piercing-et csináltasson?
Figyelt kérdés
Anyukám azt mondta, hogy csináltathatok, de ő nem akar ezzel foglalkozni. Nem is kértem, hogy ő vigyen el a szalonba, vagy hogy ott legyen velem, de mivel 18 év alatti vagyok, ki kéne töltenie egy beleegyező nyomtatványt. De ő azt mondta, hogy nem akar ezzel foglalkozni.
Mit tehetnék, hogy aláírja?
Köszönöm a válaszokat!
17/L
2013. jan. 19. 11:58
1/23 anonim válasza:
Én is igy voltam mint te.Nagyon jol is nézett ki sokáig,de gyerekem lett és uttána már nem ugyanolyan az ember bőre,nem is tettem vissza csak párszor,mert ahogy nagy pocakkal kinyult a bőr ahol átszurták,ott most a lyuk nagy lett és log benne,benőni se fog,és hát megbántam.Nem mondom hogy ne csináltasd meg,de ebbe gondolj bele,én nekem ezt senki nem mondta,és hát bikiniben nem igazán tetszem igy magamnak...
2/23 anonim válasza:
ja! és visszafogytam,vékony vagyok ujra,de ott a bőr az a pici rész maradt löttyedt...
3/23 anonim válasza:
Én 16 voltam, mikor csináltattam. Most 27 vagyok, túl egy terhességen, és még mindig szép. Édesapád nem töltheti ki a nyilatkozatot? Vagy anyának dugd az orra alá, hogy lécci írd alá, és huss. Ha megengedi, alá fogja írni. Ha nem akarja aláírni, valószínűleg nem örül a döntésednek.
4/23 anonim válasza:
Nem nem engedném,majd ha 18 elmúlt saját pénzből nyugodtan ha még akarja,beszéld meg vele,hogy kéne hozzá az aláírása
5/23 anonim válasza:
Vidd oda neki a nyilatkozatot,hogy írja alá és mondd,hogy ha ezt aláírja békén is hagyod ezzel a témával :)
6/23 anonim válasza:
Töltsd ki a papírt, hogy neki csak aláírnia kelljen. Ha még így sem írja alá, akkor vidd apukádhoz. Ha ő sem írja alá, veszett ügy.
7/23 anonim válasza:
Meg engedném mivel 17 éves vagy, nem gyerek. De igaz tölsd ki aztán csak írasd alá. :)
9/23 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Mielőtt megcsináltatod, gondolkozz el azon, hogy a heg nem tud tágulni, és terhesség idején egy vastag csúnya valami lesz belőle.
10/23 anonim válasza:
Megengedném, de max 1 évet már nem bírsz ki? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!