Szerintem elég kényelmetlen lenne időközben. Én kivettem, mikor kiderült, hogy várandós vagyok :)
2012. márc. 14. 17:35
2/12 anonim válasza:
Hát hallottam már olyat, hogy ahogy nőtt a hasa a kismamának, szó szerint kiszakadt belőle a piercing. Meg én személy szerint nem tartom szépnek egy kismamánál, és ha kifordul a köldöke?? Te tudod.
35 hkm
2012. márc. 14. 17:37
3/12 anonim válasza:
Nem tudom, az orvos mit szól hozzá, de hogy baromi kényelmetlen lehet, az biztos.
Félidőn túl a köldök teljesen kisimul, sőt, sokaknak ki is türemkedik, szerintem fájdalmas lehet...
2012. márc. 14. 17:38
4/12 anonim válasza:
Második vagyok, nekem pl teljesen kifordult a köldököm, hát nemtudom hogy érezném magam egy piercing-el. Vagy hogy nézne ki
2012. márc. 14. 17:40
5/12 anonim válasza:
Kifordult a köldököm kb a 8.héten, ekkor kivettem az ékszereket (3 is volt). A terhesség végére a bőr konkrétan szétszakadt a lyukak mentén, most úgy nézek ki, mint akinek szanaszét vágták műtétileg a köldökét, rémgusztustalan. A durva az, hogy éreztem, amikor szakadt szét. Sírtam.
2012. márc. 14. 17:47
6/12 anonim válasza:
Nekem nem fordult ki, de nem tudtam kivenni, mert egy próba volt benne, elvesztettem és rakattam be, hogy ne forrjon össze. Hát volt egy kis enyje-benyje császárnál, de nem volt probléma.
2012. márc. 14. 17:49
7/12 anonim válasza:
Én inkább kivenném, lehetni lehet, de nem tartom se egészségesnek se esztétikusnak. Ne az ékszert nézzék hanem a pocid, az önmagában is ékesít :)
2012. márc. 14. 18:54
8/12 anonim válasza:
Állítólag van valami szilikonos kifejezetten kismamáknak. Nem tusom pontosan de én is kérdeztem egy ismerősömet hogy ő mit csinált és ő azt mondta hogy vett "kismama pircinget" ami kifejezetten erre van kitalálva. Én nem láttam akkor, de múltkor a konditeremben öltözés közben láttam hogy normális pircing van és nem látszik rajta semmi. egy éve szült.
2012. márc. 14. 18:59
9/12 anonim válasza:
Lehet persze.
30hetes vagyok,és még mindig az van bent mint eddig,a köldököm nem fordult ki..és az hülyeség hogy kényelmetlen..nekem ugyan olyan mint elötte volt,észre sem veszem hogy bent van,és nem csúnyitja el a szép gömbölyű pocakomat sem!
A doki csak annyit kért hogy ha megyek szülni vegyem ki,hogy ne zavarjon minket..egyébként őt nem zavarja ha bent van a végéig!
2012. márc. 14. 19:06
10/12 anonim válasza:
Lehet.Én csak a szülés idejére vettem ki-de akkor se kellett volna-,utána visszaraktam.Nekem nem fordult ki a köldököm.Most a 12. hétben vagyok,hasam szinte nincs is,a piercingem a helyén.Se a doki,se a védőnő nem szólt/szól semmit(se a genetikai UH-on nem volt gond,igaz,fizetősre mentünk,most is arra fogunk).Csináltak amniot az előző babánál,akkor is bent volt.Különben van kifejezetten kismama piercing is,ennek hosszabb a szára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!