Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek, hogy 17 éves...

Megengednétek, hogy 17 éves lányotok köldök piercing-et csináltasson?

Figyelt kérdés

Anyukám azt mondta, hogy csináltathatok, de ő nem akar ezzel foglalkozni. Nem is kértem, hogy ő vigyen el a szalonba, vagy hogy ott legyen velem, de mivel 18 év alatti vagyok, ki kéne töltenie egy beleegyező nyomtatványt. De ő azt mondta, hogy nem akar ezzel foglalkozni.

Mit tehetnék, hogy aláírja?

Köszönöm a válaszokat!

17/L

2013. jan. 19. 11:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
29%
Persze, hogy megengedném, ez csak olyan, mint egy fülbevaló.
2013. jan. 21. 20:01
 12/23 NagyHunor válasza:
0%

Nem, mert a köldökpiercing olyan, mint a pillangó a csipőn, uncsi... Tucattermék tucatlányokon. Nem megbántani akarlak ezzel, de nincs benne semmi eredeti......

De ha szeretnéd akkor csináltasd meg :)

2013. jan. 21. 20:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
De mi a baj a tucattermékekkel? Ezzel az erővel a fülbevalót is lehetne kritizálni, azt meg minden egyes nő hordja, vagy a szempillaspirált. Ki nem sz.rja le, hogy tucat lesz azáltal valaki, hogy szempillaspirált vagy szájfényt használ? Az a lényeg, hogy ezekkel ha valaki csinosabbnak érzi magát, akkor használja. Épp ilyen a köldökpiercing is.
2013. jan. 21. 20:09
 14/23 anonim ***** válasza:

Szia. Mióta kell 16 felett beleegyező nyilatkozat? Én 4 éve rakattam be, akkor nem kellett, ha elmúltál 16.

Egyébként valószínűleg megengedném a lányomnak, de erősen javasolnám, hogy várjon vele. Én nem vártam, akartam és megbántam. Nem merem kivenni, mert nem tudom mi marad a helyén, ráadásul most olvasva ezt a fentebb linkelt kérdést, hogy kinek mi lett a "lyukból" terhesség után... hát, nagyon megdöbbentem! Szerencse, hogy ez csak egy piercing és nem tetoválás.

2013. jan. 21. 21:38
 15/23 anonim ***** válasza:
szia! én 15 évesen csináltattam, anyukám megengedte ,de magamnak fizettem ki, besegítettem érte a papírmunkában, hogy összegyűjtsem rá a pénzt. Egy akkor már nagykorú barátnőmmel mentem el, ez hét éve volt a Lurdy házban, Budapesten mondtam , hogy anyukám megengedi és ha nem hiszi el nyugodtan hívja fel a telefonomról és aztán megcsinálta papír nélkül. Azóta egyszer sem vettem ki és nem bántam meg soha
2013. jan. 21. 21:52
 16/23 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, azt elfelejtettem még, hogy ez csak egy piercing ha kiveszed beforr nem egy tetoválás. Lehet, hogy szülés után csúnya lesz, de az sem mindenkinek , mert már gyerekvállalás előtt jóval is ki lehet szedni és rendesen beforr. Pont ma volt erről egy kérdés , és nem mindenkinek nyúlt meg aki babát várt...
2013. jan. 21. 21:55
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem, mert 2 barátnőmnek is volt, terhesség alatt az egyiknek konkrétan megrepedt, a másiknak meg hiába fogyott vissza megnyúlt a lyuk körüli terület és nagyon gusztustalanná vált.
2013. jan. 21. 22:00
 18/23 anonim ***** válasza:
15-ös (és 16-os) válaszolótól kérdezném. Tehát ha mondjuk én most kiveszem és teszem azt 10 év múlva szülök, akkor az addigra teljesen beforr és nem fog megnyúlni, megrepedni stb? Tehát ez csak azokra vonatkozik, akik pont terhesség előtt vették ki és a sebnek nem volt ideje beforrni?
2013. jan. 21. 22:10
 19/23 anonim ***** válasza:
kedves 18-as én még nem szültem tehát nem tudom :) volt egy kommentáló aki azt írta, 4 évvel szülés előtt kivette és teljesen eltűnt a helye. De gondolom ez bőrtípus függő láttam olyan anyukákat, akik szülés után visszatették a piercinget és szép volt... lehet, mire én babát várok nekem is megnyúlik majd de ettől függetlenül nem gondolom úgy, hogy rossz ötlet volt , hogy megcsináltattam.. de ez csak egy vélemény :)
2013. jan. 21. 22:16
 20/23 anonim ***** válasza:

Megengedném, semmi extra nincs benne.

Mondjuk én 15 évesen csináltattam, és senki nem kért beleegyező nyilatkozatot, pedig nem sz*r helyen csinálták. 16 fölött meg tudtommal nem is kell, de lehet, hogy ez azóta változott.

Viszont az is igaz, hogy terhesség után nekem is csúnya lett a helye, elég érdekes formában repedt ott meg a bőr. Más kérdés, hogy fel sem tűnik, mert sajnos nekem csupa csík lett a hasam.

2013. jan. 21. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!