Megengednétek, hogy 17 éves lányotok köldök piercing-et csináltasson?
Figyelt kérdés
Anyukám azt mondta, hogy csináltathatok, de ő nem akar ezzel foglalkozni. Nem is kértem, hogy ő vigyen el a szalonba, vagy hogy ott legyen velem, de mivel 18 év alatti vagyok, ki kéne töltenie egy beleegyező nyomtatványt. De ő azt mondta, hogy nem akar ezzel foglalkozni.
Mit tehetnék, hogy aláírja?
Köszönöm a válaszokat!
17/L
2013. jan. 19. 11:58
21/23 anonim válasza:
Én kivettem szülés elött,de nem nőtt be,én irtam hogy megnyult nagyon,olyan típus vagyok akinek se ez,se a fülbevalo helye nem nőtt be sose.
Igaz a lyuk kisebb,de visszatehetném,de a piercing szára feletti bőrrész nagyon vékony,és ha a piercing benne lenne,kinyulna a lyuk és csak logna benne.teljesen nem tűnik el soha,olyan lesz alulrol és felülröl is mint ha ott lenne a lyuk...
22/23 anonim válasza:
én 16 évesen csináltattam most vagyok 17.. de nekem nem kértek semmiféle nyilatkozatot:O barátnőmmel bementem a szalonba és megcsinálták, kifizettem és kb 10 perc volt az egész ennyi
23/23 anonim válasza:
Szió!ék Én is 17 vagyok. Nekem is először rosszul fogadta anyum,de közöltem vele,hogy jó nekem mind1,mert ha ő nem engedi akkor majd a szülinapomon elmegyek és megcsináltatom. Pár nap után megértette és megengedte.Szóval szerintem adj egy kis időt neki,hogy megeméssze a dolgokat. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!