Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Köldök piercing helye szülés...

Köldök piercing helye szülés után?

Figyelt kérdés
Az első babám születése után nem volt semmi gond, nem lett csúnya, most ismét babát várok, 26 hetes vagyok és már most hatalmas a hasam, elkezdett nagyon megnyúlni a piercing helye, nincsenek illúzióim tudom, hogy csúnya lesz szülés után! Testedzéssel hasizom erősítéssel lehet rajta majd javítani? Vagy ha nem megy ezt lehet plasztikáztatni? Mert erre vonatkozóan semmit nem találtam neten..
2011. júl. 19. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Borzalmas. 16 hónapja szültem, az alakom lassan régi, a hasam is egész tűrhető, azonban a piercing helye..........oldal irányban totál szétnyúlt a bőr, ezáltal a piercing szárhosszának a fele is elég lenne. Nem elég, hogy szétnyúlt, még lóg is azon a részen a bőr. Tényleg nagyon ocsmány, pedig már a pozi tesztnél kivettem az ékszert, jaaaaaaaaaaaa és még mindig nem nőtt össze, pedig nem helyeztem vissza a piercinget. Akkor luk tátong ott, hogy átlátok rajta, onnan tudom, hogy nem forrt össze.
2011. júl. 19. 10:26
 2/10 anonim ***** válasza:
96%

Ugy mint az elsö,szárhossz fele is elég lenne és ahol át van lyukasztva,azon a pici részen csikos a hasam(ami a szárrészt takarja)csunya,de plasztikáztatni nem tudom hogyan lehetne.

Mindenesetre ha lányom lesz,elrettentő példának jó lesz.

Barátnőmnél meg se látszik h szült.

2011. júl. 19. 10:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát ez nem túl biztató... De talán valami kis esztétikai beavatkozás segíthet rajta nem?
2011. júl. 19. 10:40
 4/10 ava87 ***** válasza:
100%
Nekem ronda lett. Olyan az alakja, mint egy nyuszi feje :D Bár a sok striám mellett amúgy sem feltűnő. És így négy év után azt mondhatom, hogy már nem is látszik annyira, eléggé halvány lett.
2011. júl. 19. 11:05
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Sajnos csatlakozok a tobbiekhez.

Nem a sajat peldambol tanultam, hanem a baratnom peldajan.

Jo par evvel idosebb mint en, mar volt egy gyermeke, amikor en 18 evesen beindultam a piercingre. Meseltem neki rola, mire megmutatta a hasat.

Ugy nez ki nala i a piercig helye, ahogyan a tobbiek is irjak, hatalmas a lyuk es kicsit log is ott a bor. Raadasul a lyuk korul sugariranyban repedt a bore (mashol nem, csak ott).

Szoval ilyen is tortenhet, sajnos.

Az o hasa egyebkent teljesen lapos, a bor is viszonylag feszes lett, tornazik is sokat, de a piercing helye nem valtozik sokat.

Tetovalas is van az alhasan, az is formajat vesztette, megnyult, majd visszahuzodott, de nem lett az eredeti.

2011. júl. 19. 12:39
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Az első terhességem után nemkem is szép maradt,vissza is tudtam rekni.Most én is terhes vagyok...kivettem egyből ahogy megtudtam...remélem most is szerencsések leszünk és nem lesz csúnya!
2011. júl. 19. 13:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép lapos hasam van 2 gyerek után, izmos is, feszes is, de a köldököm úgy néz ki, mint egy nagy műtéti heg :( teljesen végigszakadt a pocakomtól, és úgy is maradt :(

9 hónapja szültem a másodikat.

2011. júl. 19. 14:05
 8/10 porcukormókus ***** válasza:
94%

Én a szerencsések közé tartozom, semmi baja nem lett, a luk sem nőtt be és a csíkokat is megúsztam. Nekem mondjuk nem volt túl nagy hasam. Vissza is tettem a piercinget amolyan "motivációs" céllal, hátha hamarabb lemegy a maradék súlytöbbletem. (bár nem úgy tűnik, állandóan ennék..) Egyébként 5hete szültem.

Hátha megúszod Te is! :)

2011. júl. 19. 17:29
 9/10 anonim ***** válasza:
szia! ha még nem találtál rá megoldást akkor javaslom, hogy olyan piercinget tegyél bele amit felülről kell bele tenni és így az egész bőrrészt takarja a figura (pillangó, virág vagy amilyet választassz) esetleg lehet olyan aminek plusz még tovább lógós mita is van és így teljesen arányos marad a piercing is. sok sikert!
2012. máj. 10. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 6.válaszoló vagyok.Azóta megszültem 6 hetes a babám :) és mihelyst lemegy a hasam vissza is tudom rakni :) semmi baja sincs.Nálad mi a helyzet?
2012. máj. 10. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!