Köldök piercing helye szülés után?
Ugy mint az elsö,szárhossz fele is elég lenne és ahol át van lyukasztva,azon a pici részen csikos a hasam(ami a szárrészt takarja)csunya,de plasztikáztatni nem tudom hogyan lehetne.
Mindenesetre ha lányom lesz,elrettentő példának jó lesz.
Barátnőmnél meg se látszik h szült.
Sajnos csatlakozok a tobbiekhez.
Nem a sajat peldambol tanultam, hanem a baratnom peldajan.
Jo par evvel idosebb mint en, mar volt egy gyermeke, amikor en 18 evesen beindultam a piercingre. Meseltem neki rola, mire megmutatta a hasat.
Ugy nez ki nala i a piercig helye, ahogyan a tobbiek is irjak, hatalmas a lyuk es kicsit log is ott a bor. Raadasul a lyuk korul sugariranyban repedt a bore (mashol nem, csak ott).
Szoval ilyen is tortenhet, sajnos.
Az o hasa egyebkent teljesen lapos, a bor is viszonylag feszes lett, tornazik is sokat, de a piercing helye nem valtozik sokat.
Tetovalas is van az alhasan, az is formajat vesztette, megnyult, majd visszahuzodott, de nem lett az eredeti.
Nagyon szép lapos hasam van 2 gyerek után, izmos is, feszes is, de a köldököm úgy néz ki, mint egy nagy műtéti heg :( teljesen végigszakadt a pocakomtól, és úgy is maradt :(
9 hónapja szültem a másodikat.
Én a szerencsések közé tartozom, semmi baja nem lett, a luk sem nőtt be és a csíkokat is megúsztam. Nekem mondjuk nem volt túl nagy hasam. Vissza is tettem a piercinget amolyan "motivációs" céllal, hátha hamarabb lemegy a maradék súlytöbbletem. (bár nem úgy tűnik, állandóan ennék..) Egyébként 5hete szültem.
Hátha megúszod Te is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!