Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti megengednétek a 17...

Szülők! Ti megengednétek a 17 éves lányotoknak hogy a barájánal aludjon?

Figyelt kérdés

Szülők válaszát várom főként.

2 hónap múlva leszek 18 éves.

Több mint 70 napja járok a barátommal.

A szüleim tudják hogy lefeküdtem már vele.

És érdekelne hogy más szülők szerint is túl korai-e még a dolog.

2018. jún. 23. 11:32
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
27%
Nem.
2018. jún. 23. 12:20
 12/49 anonim ***** válasza:
71%
Jézusom, aki 17 évesen nem engedi a lányát, az egy szüklátókorú hülye... Már elnézést...legrosszabb hozzáállás...
2018. jún. 23. 12:21
 13/49 anonim ***** válasza:
89%

Én meg 6-os vagyok. Leírtam mindent világosan (ráadásul már szülő vagyok, felnőtt lányom van), a szüleink megismerték egymást, és megbíztak bennünk. Nem is volt soha semmi baj, mert tudták, hogy van eszünk, nem felelőtlenül a nagyvilágba. Írtam, hogy olyan volt, mint egy nyaralás, mégis együtt lehettünk. Aki igazán szerelmes, annak is örül, ha napközben épp málnát szed, kitakarít, elhoztuk az oviból a kisöccsét, nem tudom, ezen mi lepontozni való van.

Na mindegy, én csak segíteni akartam, hogy vannak normális utak, ami miatt megbíznak a fiatal párban. Nem kell ahhoz elmúlni 18 évesnek, fiatalabban is lehet felelősségteljesen viselkedni. Mondjuk én nem 2 hónap után mentem hozzájuk először, az tény.

2018. jún. 23. 12:22
 14/49 anonim ***** válasza:
68%
17 évesen azt engedték, hogy egyedül éljek az ország másik felén (nem kollégiumban, saját lakásban), akkor volt nálam a barátom, amikor csak akart. Mára doktorim van és tudok önálló lenni :) Persze, hogy megengedném, hogy nálad aludjon a barátod, pár hét múlva felnőtt vagy.
2018. jún. 23. 12:23
 15/49 anonim ***** válasza:
91%
Én megengedném, és meg is fogom engedni a lányomnak ha már 16 éves lesz, és kellően felvilágosítottam ezekről a dolgokról, leginkább a szexről meg a védekezésről. Ennyi idősen már tudnia kell mindenről, veszélyekről, védekezésről és némi felelősség érzetről is. Ha a fiú normális, és az ő szülei is kellően felvilágosították mindenről, és belemennek ebbe akkor engedném nyugodt szívvel főleg ha meg is tudok bízni benne.
2018. jún. 23. 12:30
 16/49 anonim ***** válasza:
90%
Valaki magyarázza el, aki ezt az "elvet" vallja hogy miért jobb az, ha a fiú alszik a lánynál?
2018. jún. 23. 12:44
 17/49 anonim ***** válasza:
71%
Olvasom itt a kommenteket és hát le vagyok döbbenve. Nagyon furcsa nekem itt 1-2 szülő véleménye. 17 éves vagy, mindjárt felnőtt. Tudják a szüleid hogy már lefeküdtetek. Akkor mégis miért nem engednek? Mit csinálnátok, hiszen a legjelentősebb dolgon már túl vagytok. Nekem 3 lányom van, de egyiknél sem merül fel hogy megtiltanám nekik. Amúgy meg ha a szülő nem engedi meg hogy egymásnál aludjanak, vagy éppen szexeljenek, akkor majd megteszik egy útszéli árokban vagy ilyesmi. Lehet mérlegelni kedves mintaszülők
2018. jún. 23. 13:07
 18/49 anonim ***** válasza:
6%
ott van a probléma hogy engedélyt kérsz tőlük...
2018. jún. 23. 13:10
 19/49 anonim ***** válasza:
78%

18

Igen, amikor egy szülőnek nincs eszköze utólag, akkor szokta azt mondani, hogy engedem, mert különben majd drogos lesz vagy árokban szexel.

Félreértés ne essék, nekem 4 gyerekem van. És egyiknek sem az életkora döntötte el, hogy mit engedünk neki, hanem a belátási képessége és/vagy a kapcsolat hossza.

És egyik sem lett drogos vagy szexelt sufniban csak azért, mert valamit nem tehetett meg.

Ha valaki gyerekként viselkedik és gondolkodik, arra gyerekszabályok is vonatkoznak. Ha valaki fiatal nőként, arra pedig olyan szabályok.

2018. jún. 23. 13:12
 20/49 anonim ***** válasza:
76%

Azt mondja több mint 70 napja. :'D Te napokban számítod a kapcsolatotokat vagy arra gondoltál hogy a 70 nap többnek tűnik, mint ha két hónapot mondasz?

Amúgy meg, ha tudják hogy két hónap alatt hanyatt vágtad magad, akkor miért ne engednék hogy ott aludj? Eltiltottak tán tőle mikor ezt megtudták? Ha nem, akkor nem tudom mi a kérdés.

2018. jún. 23. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!