Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondanátok el a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondanátok el a párotoknak, hogy miattatok ütötték el a kutyáját és halt meg?

Figyelt kérdés

Tudja, hogy nem szerettem, nem akarom, hogy félre értse a szituációt.

Kiszokott este és nem mentem utana egy ismeros irt is, hogy elottuk csatangol, de csak későn láttam, nem mentem erte.

2018. szept. 24. 18:13
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Nem direkt csináltam. Kiszökött amikor jöttem haza. Ennyi. Meg kellett volna vagy 2x jól verni mikor kiment. Akkor nem szökött volna. De ehhez nem szabadott hozzáérni.
2018. szept. 24. 19:14
 12/35 anonim ***** válasza:
98%
Nem verni, tanítani!
2018. szept. 24. 19:15
 13/35 peca1000 ***** válasza:
32%

Ha elmondtad volna rögtön a párodnak, hogy kiszökött, menj utána, akkor nincs gond.

Meg neki kellett volna megnevelnie, hogy ne szökjön meg, ha kinyílik az ajtó.

Ez az ő felelőssége is. Te rohangálj az ő kutyája után? Na ne!

Mondom én ezt kutyásként.

2018. szept. 24. 19:40
 14/35 anonim ***** válasza:
31%

Hát ne mondd el. Nagyobbat kockáztatsz! Ha bejön, oké.

Ha ne adj isten kiderül, az már akkor nem próbatétel lesz, hanem te leszel vagy 2× jól elverve.

Legalábbis ha ezt velem csinálná meg valaki, hogy egy ilyen tragédiában még hazudozik is, sunyin a pofámba vigyorog, ilyen szinten én már nem nézek se kort, se nemet, se felekezetet...

Az anyja sírján b-nám meg aki velem ilyet meg merne csinálni, hogy 2 napig vért hányna, legyen akárki, vagy akármekkora!

2018. szept. 24. 19:44
 15/35 anonim ***** válasza:
76%

Csak őszintén, így, ahogyan ide írtál róla. Mondhatod neki, hogy nagyon sajnálod, nem szándékos volt, és tudod, hogy felelőtlenül viselkedtél. Azért annyira csak ismer már, hogy nem gondol olyan gonosz embernek, aki direkt kint hagyja a kutyát, mert nem szereti, és arra apellál, hogy esetleg történik vele valami.

Akik azt írják, hogy ne mondja el, azok nem gondolnak arra, hogy mi lesz, ha ez az ismerős, aki figyelmeztette, hogy kint van a kutya az utcán, véletlenül elszólja magát a lánynak, hogy ő pedig értesítette is a kérdezőt? Ha utólag tudja meg mástól a barátnője, akkor már nagyobb eséllyel fog arra gondolni, hogy szándékosan nem hozta, hívta vissza.

2018. szept. 24. 19:50
 16/35 anonim ***** válasza:
77%
De basszus, oké, nem te ütötted el, de nem bírnék szembenézni magammal, ha nem tettem volna meg mindent azért, hogy a kutyus mielőbb vissza jusson a lakásba.
2018. szept. 24. 19:53
 17/35 anonim ***** válasza:
89%

...egyébként, az #5-ös válaszra reagálva, ha nem mondod el, máris megbukott a kapcsolat a próbatételen.

Tulajdonképpen akkor ez mitől párkapcsolat? Dugtok? Ennyi?

Mint amikor pár tini nyavalyog, hogy a barátja, vagy barátnője elhanyagolja, aztán rákérdezek, hogy pontosan mitől is barátod?

Együtt jártatok suliba? Oké. Pár dologról azonos a véleményetek... hát ilyen ember is van pár milliárd...

De mitől barátság? Mi tette eddig próbára, milyen önzetlen cselekedet, vagy közös célért való harcolás, vagy egyéni érdekek feláldozása a másikért, vagy mitől barátság?

És jön a nagy hallgatás, mert tulajdonképpen semmitől.

Ez ugyanez az eset.

Ez most mitől párkapcsolat, ha egy problémára a hazugság a megoldás? A másik megvezetése, megtévesztése, hogy "ne változzon semmi" a kapcsolatban.

Ne változzon semmi? Azt hogy?

Hogy ha a nem változásnak a kapcsolat folyamatos hazugságban tartása az alapja?

Akkor ez milyen kapcsolat? Magyarul az ilyenbe bele lehet szarni.

2018. szept. 24. 19:54
 18/35 A kérdező kommentje:
Kb 2 naponta kiment. Nyitva hagyjuk a kaput és majd bejön. De most nem jött a kis dög.
2018. szept. 24. 20:12
 19/35 anonim ***** válasza:
23%

Kimoderáltattatok ejnye-bejnye? Akkor is nem csak a kutyák felé kéne empatikusnak lenni.

De azt írd már meg, hogy hol volt a kutya gazdája és miért nem gondoskodott arról, hogy a kutyája ne lógjon meg?

32/f

2018. szept. 24. 20:13
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hát ha a barátod szerint ez így oké akkor gondolom számolt vele... felelőtlen.. ha ennyire nem érdekli akkor lehet a halála se fogja.
2018. szept. 24. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!