Hogy jelentenetek be ilyen esetben a parotoknak a 2. babat?
A kerdes egyelore fiktiv.
Szeretnenk egy ideje 2. gyereket, mi sem tudjuk, miert, csak szeretnenk. Az elso is nagyon sok energia, de van azert segitsegunk is rendszeresen. A dackorszakot viszont a ferjem nehezen viseli, vannak jobb, es rosszabb idoszakok, utobbiakban nem elvezi a gyereknevelest. Gondolkoztunk azon is, hogy megsem kellene, vagy varnunk kellene, de felunk, hogy kesobb megbanjuk, es nalam alapbolnehezitett lehet a teherbeeses egeszsegugyi dolgok miatt. Ha egy ilyen rossz idoszakra esne a pozitiv teszt, hogyan mondanatok el? Egyaltalan elmobdanatok-e azonnal, vagy megvarnatok, meg jobb idoszak jon?
Az elso gyereket csak szimplan elmondtam, o pedig utolag mobdta, hogy a kis cipos bejelentesnek is orult volna, igy mar lelekben erre keszultem, de ha a mar meglevo gyerek mellett is eppen nehez neki, eleg furan venne ki magat. Viszont nem tudom, hogy mennyire jo otlet varni a bejelentessel, es meddig.
Ti mit tennetek ebben a helyzetben?
Nem várnék, poénból odaszúrnám, ha morog épp, hogy hát pedig jó lenne, ha felkötné a gatyeszt, és gyakorolná kicsit a türelmet, mert nemsokára kettőtől mászhat a falra. :D
De persze ez függ attól, milyen típusú ember, az én férjem ezt simán poénra venné, és örülne.
Ha ennyire rosszul éltek minek akartok még egy gyereket??
Egyébként meg jóban-rosszban a közös dolgok, azok közös dolgok, vagyis tuti nem várnék a bejelentéssel. De ilyen bizonytalanul sem vállalnék 2.gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!