Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy jelentenetek be ilyen...

Hogy jelentenetek be ilyen esetben a parotoknak a 2. babat?

Figyelt kérdés

A kerdes egyelore fiktiv.

Szeretnenk egy ideje 2. gyereket, mi sem tudjuk, miert, csak szeretnenk. Az elso is nagyon sok energia, de van azert segitsegunk is rendszeresen. A dackorszakot viszont a ferjem nehezen viseli, vannak jobb, es rosszabb idoszakok, utobbiakban nem elvezi a gyereknevelest. Gondolkoztunk azon is, hogy megsem kellene, vagy varnunk kellene, de felunk, hogy kesobb megbanjuk, es nalam alapbolnehezitett lehet a teherbeeses egeszsegugyi dolgok miatt. Ha egy ilyen rossz idoszakra esne a pozitiv teszt, hogyan mondanatok el? Egyaltalan elmobdanatok-e azonnal, vagy megvarnatok, meg jobb idoszak jon?

Az elso gyereket csak szimplan elmondtam, o pedig utolag mobdta, hogy a kis cipos bejelentesnek is orult volna, igy mar lelekben erre keszultem, de ha a mar meglevo gyerek mellett is eppen nehez neki, eleg furan venne ki magat. Viszont nem tudom, hogy mennyire jo otlet varni a bejelentessel, es meddig.

Ti mit tennetek ebben a helyzetben?

2018. júl. 25. 19:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén! Ki a fene élvezi, amikor a gyerek nyűgös, hisztis és dacol? Anya vagyok, imádom a fiamat, de ettől én is a falra tudnék mászni és türelmetlen leszek. Igen, próbálom mindig kellő türelemmel hozzáállni, de azért van az a pillanat és a határ, amit ha túllép a gyerek, akkor ki tudnék rohanni a világból. Jó, mondjuk nem egy 3 évesről beszélünk. Nekem már nagyobb a fiam, de van, hogy rájön az 5 perc. Igen, ez a dolog egy gyerek velejárója, egyik nehézsége a gyerekvállalásnak. Viszont egy csomó pozitívum van benne. Ha mindketten akarjátok és rajta vagyok a témán, akkor mitől félsz? Akkor ezek szerint a párod is akarja. Mert ha nem akarná, akkor nyilván tenne ellene, mondaná, hogy védekezzetek, nem?
2018. júl. 25. 19:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem várnék, poénból odaszúrnám, ha morog épp, hogy hát pedig jó lenne, ha felkötné a gatyeszt, és gyakorolná kicsit a türelmet, mert nemsokára kettőtől mászhat a falra. :D

De persze ez függ attól, milyen típusú ember, az én férjem ezt simán poénra venné, és örülne.

2018. júl. 25. 20:02
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

Ha ennyire rosszul éltek minek akartok még egy gyereket??

Egyébként meg jóban-rosszban a közös dolgok, azok közös dolgok, vagyis tuti nem várnék a bejelentéssel. De ilyen bizonytalanul sem vállalnék 2.gyereket.

2018. júl. 25. 20:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem kerdes, hogy akarunk-e, a kerdes inkabb az, hogyan/mikor mondjam el, ha sikerul? Mar egy ideje nem vedekezunk, ev vege fele a kivizsgalasokat is megkezdjuk, tehat akarunk, csak o ezt az idoszakot olyan szinten nem elvezi, hogy tobbnek erzi sokszor a negativumot, mint a pozitivumot.
2018. júl. 25. 20:04
 5/14 A kérdező kommentje:
Attol jobban felunk, hogy utolag banni fogjuk, hogy nem vallaltunk meg egyet, es az en egeszsegugyi problemaim miatt nem akarunk varni, mert ki tudja, mikor jon ossze, ha osszejon. Ettol fuggetlen minden honapban felmerul bennem a nemvart elott ez a kerdes.
2018. júl. 25. 20:07
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a férjednek is feltűnt,hogy már egy ideje nem védekeztek,így nem hinném,hogy különösebben meglepődne,ha teherbe ejtene.Gyakorlatilag nincs jelentősége annak,hogy mikor jelented be.
2018. júl. 25. 20:08
 7/14 A kérdező kommentje:
2-es koszi, gondoltam erre is, hogy egy ovet az asztalra teszek, egy lapot osszehajtva moge, lefele nyilkal, ala elrejtve a pozitiv tesztet/kiscipot, a papirra pedig azt irom, hogy kosse fel a gatyat :D
2018. júl. 25. 20:08
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz, meg az is, hogy en tobbszor mondtam neki, hogy vedekezhetnenk is inkabb, de o mindig lebeszel rola, szoval nyilvan akar. Csak valahogy nem ugy kepzeltem el a bejelentest, hogy a gyerek a karomban ordit, o meg elvonul idegesen zuhanyozni.
2018. júl. 25. 20:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nyilván nem egy ilyen pillanatot kell kiválasztani a bejelentésre. Tesztet jobbára úgyis reggel csinálsz, esetleg idózítheted a gyerek ébredése előtte is.
2018. júl. 25. 20:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de nekem ez így nagyon dedós, hogy azért félsz szólni neki, mert éppen kiborította a gyerek. Biztos kell második is? Amúgy azonnal elmondanám, sőt együtt olvasnánk le a tesztet.
2018. júl. 25. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!