Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit tennétek ha megtudnátok...

Ti mit tennétek ha megtudnátok, hogy a párotoknak lehet gyereke, de nektek nem?

Figyelt kérdés
Örökbefogadás nem jöhet szóba és már a meddőségiben sem tudnak segíteni.
2016. szept. 13. 12:51
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Akkor nem lett volna gyerekünk. Biztos nem váltunk volna el, akármelyünkél is lett volna baj. Bár mi nem zárkóztunk el az örökbefogadás elől, de cigány babát nem szerettünk volna, úgyhogy sokat kellett volna várni.
2016. szept. 13. 12:53
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Mi megbeszéltük m mielőtt összekötöttük az életünket és komolyabban egymásba szerettünk volna, hogy kinek mi a terve az életben és ilyen esetben mit tennénk. Örökbefogadás mellett döntöttünk volna
2016. szept. 13. 13:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. A vizsgálatok megkezdése előtt, beszéltünk erről, hogy kivizsgáltatjuk magunkat, mindent megteszünk, de ha nem lesz, akkor nem lesz.

Mi egymást választottuk, mint nő és férfi, és nem mint apa és anya.

2016. szept. 13. 13:00
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Föltenném a GYK-n kérdésként, de úgy, hogy odaírnám:

1. hogy a pár hölgy- avagy férfitagja vagyok;

2. hogy miért nem jöhet szóba örökbefogadás (nem mindegy, hogy jogi akadálya van, vagy csak szimplán ellenzi valamelyik fél);

3. hogy mit jelent az, hogy "már a meddőségiben sem tudnak segíteni". A meddőségi centrum egyetlen lehetőség a sokféléből. Az adott probléma dönti el, hogy érdemes-e mással is próbálkozni.

Nem utolsó sorban az se mindegy, hogy hány éves a férfi, ill. a nő.

Én egyébként is óvatos volnék az olyan kategorikus állításokkal, hogy valakinek NEM LEHETSÉGES, hogy gyereke legyen. Ha a nőnek van legalább egy petefészke és megvan a méhe, a férfinak pedig legalább egyetlen mozgó spermiuma, akkor nincs kizárva.

Ha ehhez még hozzávesszük, hogy mint minden vizsgálatnak, így a spermium vizsgálatnak is megvan a maga hibaszázaléka, akkor még kevésbé kell véglegesnek tekinteni a jelenlegi helyzetet.

2016. szept. 13. 13:04
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a munkatársamnak nem lehetett gyereke sosem. Nagyon magyon nagyon szeretik egymást a férjével. Olyan kis gyerekesen pedig 60 évesek. Kicsit látszik rajtuk nem lett gyerekük de együtt vannak mai napig és még mindig megcsinálja neki a kis reggelit úgy ahogyan régen
2016. szept. 13. 13:06
 6/10 anonim ***** válasza:
26%
Anyu munkatársa megtudta. Majdnem elfogadta, de elment keleti orvoshoz és a segítségével lett babája. Ennyit a nyugati orvosokról. Ha rajtuk múlott volna, még mindig azt hinné szerencsétlen nő, hogy meddő.
2016. szept. 13. 13:07
 7/10 anonim ***** válasza:
16%
Egyébként nekem évekig csalánkiütésem volt és azt is csak keleti orvos tudta meggyógyítani. A nyugati háziorvos vállat vont, mikor kérdeztem mit tegyek. Több szakorvos is csak kiírt pár gyógyszert (= méreg), oszt jónapot.
2016. szept. 13. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
engem is érdekelne miért nem jöhet szóba az örökbe fogadás... mi pont egy ilyen pár vagyunk nekem (feleség) nem lehet gyermekem... örökbe fogadtunk és nagyon boldogok vagyunk a 2 éves kisfiúnkkal :)
2016. szept. 13. 13:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Párom exének lombik ikrei vannak,nőnek. És neki volt gond. Szülés után azt mondták nem lehet gyereke már,aztán párommal valahogy sikerült,de évek után,akkor is megszakítással. Elvetette a nő. Ez már hosszú sztori miért...
2016. szept. 13. 15:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két vetélésem volt, a párom rendben van. Még az elején megbeszéltük, hogy együtt éljük le az életünket, ha lesz gyermekünk ha nem. Egyikünk sem szeretne örökbe fogadni, idegenkedünk tőle. Ha nem lesz gyerekünk, akkor éljük ketten az életünket és szeretjük a keresztgyerekeket.
2016. szept. 13. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!