Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a párotoknak, ha megtudnátok, h a lánya a saját neméhez vonzódik?
A pasi nagyon elítéli a melegeket, betegségnek tartja.
Folyton mondogatja, h a lányának majdcsak lesz barátja, és unokája...
Szegény lánya meg folyton hazudik, meg kerüli a témát. Én csak véletlen tudtam meg, és nem akarok kavarni, de ha kiderül itt kő kövön nem marad, pedig egy családban alapvető az elfogadás és az őszinteség.
alapvető az őszinteség ott, ahol nem fojtják el csírájában.
előre látod, hogy botrány lenne belőle. így én nem mondanám el. illetve megkérdezném a lányt, hogy szeretné-e, hogy közbenjárjak vagy előkészítsem neki a terepet.
Kb. onnantól lenne jogos akárcsak gondolkodni is azon, hogy ebbe beleszólj, ha a lány nálatok lakna.
Egyébként meg férfi szemmel nők leszbikussága sokkal inkább tolerálható, mint a buz.i.ság. Kb. minden ma szocializálódó egészséges férfi hegyezte már a répáját képernyőn egymást kényeztető csajokra.
Semmi esetre sem mondanám el, mert nem az én feladatom, ez két másik ember privát szférája.
Majd a lánya eldönti, hogy el akarja-e mondani, és ha igen, mikor, és milyen körülmények között.
Ha ez megtörténik, onnantól fogva érezném úgy, hogy nekem van ezzel feladatom, mégpedig hogy támogassam abban a páromat, hogy meg tudjon békélni ezzel a ténnyel.
A pasi meg jó példa arra, hogy amikor az ember ítélkezik és nem tud elfogadni másokat úgy, ahogy vannak, azokkal a vágyaikkal, amik nekik épp olyan természetesek, mint neki a sajátjai, akkor az élet előbb-utóbb valamilyen formában dob neki egy k. kemény leckét, amivel majd kénytelen lesz toleranciát tanulni.
Köszönöm a válaszokat, én is erre jutottam.
Szerintem a pasim is sejti, csak a szőnyeg alá söpri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!