Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elmondanátok a párotoknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok a párotoknak, ha megtudnátok, h a lánya a saját neméhez vonzódik?

Figyelt kérdés

A pasi nagyon elítéli a melegeket, betegségnek tartja.

Folyton mondogatja, h a lányának majdcsak lesz barátja, és unokája...

Szegény lánya meg folyton hazudik, meg kerüli a témát. Én csak véletlen tudtam meg, és nem akarok kavarni, de ha kiderül itt kő kövön nem marad, pedig egy családban alapvető az elfogadás és az őszinteség.

2014. aug. 5. 09:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

29 éves.

Persze én is így érzem, h nem tisztem beleszólni.

Csak rossz nap mint nap belehazudni a párom szemébe, amikor kérdezi, h szerintem miért nem jön össze egy kapcsolat a lányának, hiszen már az ő korában gyereknek is lenni kellene.

Erre mindig mondom, h üljön le vele, és nyugodtan beszéljék meg.

Szerintem nem egy óriási probléma... Engem is cseszegetett, mert én is biszex vagyok..és előtte voltak barátnőim is. Elmondtam neki, és mégis velem van.. persze veszekedéskor mindig odavágja, defektes vagyok... na és!...

(Amúgy azt meg nem tarja defektnek, h köztünk meg 26 év van)

2014. aug. 5. 10:31
 12/13 anonim ***** válasza:

"Csak rossz nap mint nap belehazudni a párom szemébe, amikor kérdezi, h szerintem miért nem jön össze egy kapcsolat a lányának, hiszen már az ő korában gyereknek is lenni kellene."

Nincs olyan, hogy "kellene". A lánya majd tudja, ahogy ő hogyan szeretné élni a saját életét.

Szerintem erre a kérdésére nyugodtan mondhatod, hogy ezen nem is szoktál gondolkozni, és ez szerinted a lánya magánügye.

Ha sikerült úgy felnevelnie a lányát, hogy ő nem tud, vagy nem akar vele őszinte lenni ebben a kérdésben, akkor szerintem semmiféleképpen nem egy harmadik személy feladata, hogy közölje vele az igazságot.

Ha ő ezt valóban "defektnek" tekinti, akkor akarnál egyébként az lenni, aki szembesíti őt azzal, hogy vagy "defektes" gyereket nemzett, vagy "defektesen" nevelte fel a lányát?

Nem ő az első homofób, aki így járt.

Erre mondják, hogy a karmának van humorérzéke.

"de ha kiderül itt kő kövön nem marad"

Szerinted mi a legrosszabb dolog, ami történhet, ha megtudja, hogy a lánya leszbikus?

2014. aug. 6. 12:15
 13/13 A kérdező kommentje:

A lánya még mindig nagyon apás.

Kb négy hónapja erős gyomor görcsei vannak a lánynak. Az orvosok nem tudják konkrétan miért...többorvos más-és más eredményre jut. De azt mondják, h valami pszcihés, valami miatt ideges, ami rámegy az egészségére... Na nem tudom, h ennek mennyire van köze az egészhez...Ez tényleg a kettőjük ügye.

A párom elég makacs, és amennyire ismerem, ha valami baja van, azt nem beszéli meg, hanem a környezetén tölti ki...

Félő, h nem tudná elfogadni a helyzetet, vagy szégyelné.

Nem akarom, h rossz legyen a kapcsolatuk, szóval terelgetem, de a lánya dolga elmondani, ha akarja.

köszönöm a válaszokat.

2014. aug. 6. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!