Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Martin82 kérdése:
Kutya az ágyban?
Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 16:02
1/13 anonim válasza:
Kizárt. Én is imádom a kutyámat, de ez nem higiénikus ugyanúgy, mint amikor a gazdi torkáig bepuszil a kutya a nyelvével, meg a baktériumokkal.
2/13 anonim válasza:
Nekem is van kutyám, de az ágy és összességében a szobákba nem mehet be.
De mivel kertes házban lakunk így 90%-ban kint van.
3/13 anonim válasza:
Ez a kérdés mit keres amúgy a párkapcsolati kérdések alatt? Csak nem egy beteg kamasz trollkodik már megint?
Istenem, de nagy az állatkerted.
4/13 anonim válasza:
Gyerekkoromban a vizslám simán az ágyam végén aludt, pedig a szüleim tiltották.
Felnőttként már nem tudnám elképzelni, hogy az ágyban aludjon a kutyám, de nem ítélek el érte senkit, aki így él.
5/13 anonim válasza:
80% szerintem arra gondolt, hogy a barátnőjének van kutyája és az beengedi az ágyba, ami zavaró lehet számára vagy hasonló...remélem. :)
6/13 anonim válasza:
Nem engedem be az agyba, de az agy melletti fotelben alszik.
7/13 anonim válasza:
"Martin82 nevű felhasználó kérdése: Kutya az ágyban?" Ha valami után kérdöjelet teszel, az még nem lesz értelmes kérdés! Mit akartál kérdezni?
8/13 anonim válasza:
Én macskával egy ágyban alszom. Annyi a különbség, hogy a macskát nem tudod megnevelni, hogy ne menjen az ágyba (próbálkoztam egy ideig, de végül feladtam), de alapvetően nem zavaró szerintem. Egy kis-közepes termetű kutyával ugyanezt el tudom képzelni, őt pl meg tudnám tanítani, hogy a lábamnál aludjon az ágy végében, és ne a fejemen keresztül szétfolyva :D Egy ember-méretű kutya viszont már lehet, hogy zavarna (vizsla, masztiff, ilyesmi), sok helyet foglal. Meg amúgy a kutyák büdösek, ami lehet, hogy problémát okozna. Nincs kutyám, annyira nem is rajongok értük, de ha lenne egy kutyám, akit szeretek annyira, mint a macskám, akkor szerintem el tudnám nézni neki az ilyen kis apróságokat. Ugyanígy a párom állatai esetében.
10/13 anonim válasza:
Nàlam macska van az àgyban.Az viszonylag kicsi,nem olyan büdös mint a kutya és nem is szőröz annyira.De kutyàval semmiképp!Dolgoztam hotelben,ahovà be lehetett vinni àllatot.A kutya utàn màr màsnap iszonyú bűz volt és elképesztő mennyiségű szőr mindenütt.Nem olyan tiszta àllat,mint a macska.Ha lenne pàrom,vàlaszatania kéne:én lakok-e bent vele,vagy a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!