Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutya az ágyban?
Mármint mi irritál azon, hogy egymáshoz nyúltok utána? Ha kezet mos, úgy sem jó?
Ez pont olyasmi amúgy, ami hozzátartozik a barátnődhöz, ráadásul nem is kevés ideje, van köztetek egy erős felfogásbeli különbség. Vagy elfogadod, vagy dobod, más lehetőséget nem látok. (Engem amúgy nem zavarna, voltak kistestű, benti, tisztán tartott kutyáim, most pedig három macskám, felőlem mehetnek az ágyra is.)
10 évig szobamacskákkal aludtam, de egy utcán/kertben is sétáló kutyát nem engednék az ágyamba.
főleg aki meztelenül alszik, mellette az utcakoszos kutya, hááát...
Szerintem sincs helye a kutyának az ágyban, ennek ellenére én nagyon szeretem az állatokat, volt kutyám is, de volt neki saját "ól" kialakítva a panelban. :D (tudom, tudom, nem ideális a panel, de sintérről fogadtuk örökbe és szép életet élt le velünk boldogan)
Szóval én sem engedném a kutyát az ágyba, soha eszembe nem jutott volna ilyesmi. Mindenképpen furának tartom ezt.
Mindamellett, hogy neked adok igazat, nem hiszem, hogy túl hosszú életű lesz ez a kapcsolat.
#1: Annyira imádod a kutyád, aki egy falkaállat (!), hogy a kert végébe kib.szva tartod. Aha. Az ilyennek minek kutya? Erősen hiányos etológiai ismereteid pótlására előszeretettel ajánlom Csányi Vilmos könyveit. Hihetetlen, hogy bárki tarthat állatot, meg csinálhat gyereket...
Kérdező, ha így viselkedsz, hamar ki fognak dobni, vagy el is mehetsz magadtól (pun intended).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!