Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kutya vagy én? Ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutya vagy én? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Adott egy helyzet: barátnő, akinek kutyája van, lakásban tartott. Én egyébként nem vagyok annak a támogatója, hogy főleg kutya, macska, egyéb állatok lakásban tartása, mert hullajtja a szőrét, azzal a lábbal mászik fel mindenhová, amellyel az utcán is jár, kaki-pisi stb. Én úgy nőttem fel, hogy a lakás, a ház, a szoba az emberé, az állat az udvaron (kivéve kb. aranyhal, de szerintem mindenki érti, mire gondolok). Továbbá, idegesít, ha mondjuk fekszünk az ágyban, ülünk a kanapén és a kutya felugrik, rajtunk mászkál, egyszerűen zavar, ha a lakásban van. Addig, amíg ez másoknál (a lánynál) történik, kevésbé érdekel, az ő dolguk.

De, ha ejutunk oda, hogy összeköltözés, ő költözne hozzám, én azt mondom, hogy akkor azzal a feltétellel jöhet, hogy a kutyáját nem hozhatja (lenne kire hagyni). Szerintetek én kérek túl nagyot vagy teljesen normális, ha ezt mondom, ha a lány költözne hozzám?

Továbbá, mennyiben módosulna a megítélés, ha azt mondom, ketten költözünk együtt egy harmadik lakásba (közös albérlet), de én csak akkor vagyok hajlandó, ha nincs állat?

Mit tennétek, ha a lány azt mondaná, akkor inkább nincs költözés, tehát, nem titeket választana?

Kutyanácik kíméljenek, hogy ilyen meg olyan ember vagyok, biztos szívből utálom a kutyákat.

Nem utálom, de a lakásban nem tűrök meg egyet se.

2019. jan. 23. 00:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
100%

Sose hagynám cserben a kutyàmat sem

macskámat de még a hörcsögömet sem.

Johetne akarmilyen pali,nem érdekelne...

Nagyon sok ferfi van aki imadja az allatokat

majd talal hozzaillo part.

2019. jan. 23. 10:43
 42/79 anonim ***** válasza:
100%
57%, te tényleg nem tudod értelmezni, amit írok? :D
2019. jan. 23. 10:45
 43/79 anonim ***** válasza:
0%
A Kérdező is szereti az állatokat, szeretne is majd kutyàt, kertes hàzba.
2019. jan. 23. 10:45
 44/79 anonim ***** válasza:
21%

Amugy meg az a kutya nem el orokke!

Es azt irod HA eljuttok odaig!!!?

Szoval miert agyalsz ezen?

Par evet meg szerintem kibirsz te is

ha valakit szeretek akkor alapbol nem allitom valasztas ele.

Ha a parod imadja a kutyajat attol csak meg boldogabb lesz

en biztos nem hepciaskodnak egyenlore tok feleslegesen

mi lesz xy ev mulva!?

2019. jan. 23. 10:53
 45/79 anonim ***** válasza:
13%

De tudom értelmezni, egyszerűen csak az a véleményem, hogy nem tartanàm bent az àllatot.

Neked màs a véleményed.Ez ilyen egyszerű.

Mivel nem veled élek hanem a lànyommal és a párommal, ők pedig szintúgy ezen a véleményen vannak, nàlunk ebből nincs gond.

2019. jan. 23. 10:53
 46/79 anonim ***** válasza:
85%
57% félve kérdezem, de van az a puli sétáltatva? Esetleg viszitek-e kirándulni, terelni ilyesmi?
2019. jan. 23. 11:03
 47/79 anonim ***** válasza:
13%

Ekkora udvarról sétàlni vinni?

Csak a füvet lenyíratni nyàron 6-8 óra.

Nem, nem szoktuk, mint ahogy itt a községben senkit nem is làtni kutyàval.

Kiràndulni a gyereket visszük vagy mi kettesben megyünk, a kocsiba biztos nem "szállna" be.

2019. jan. 23. 11:07
 48/79 anonim ***** válasza:
0%
Ellenben tavasztól-őszig szinte egész nap szórakoztatom, jàtszok vele.
2019. jan. 23. 11:09
 49/79 anonim ***** válasza:
80%
Egy kutyát szellemileg is le kell fárasztani, az udvar erre nem elég, ott nincs új inger, szag. Kirándulni meg lehet gyerekkel, kutyával együtt.
2019. jan. 23. 11:12
 50/79 anonim ***** válasza:
100%

57%

Én is írtam, hogy nálunk is kint van a kutya, azt is írtam, hogy nem ezzel van a baj, hanem a felelősséggel.

Mellesleg r0hadtul nem elég egy kutyának az, hogy "nagy az udvar", attól még kell neki séta, kirándulás új helyeken, kell szociális interakció, stb. :(

2019. jan. 23. 11:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!