Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kiakadt hogy mennyi pénzt költök, amikor a nem is az övét költöm. Normális?
Ezen a héten vettem 1 táskát, egy csizmát és egy kabátot összesen 90ezer Ft-ért. Oké, kicsit soknak hangozhat, de darabra leosztva egyáltalán nem az, mert a jó minőségű árucikkek ezekből a (ruha)darabokból nem olcsók. A másik meg az, hogy azért vettem meg most ezeket mert le voltak árazva (3ból 2), valamint az összes darab 2 éves volt már, kivéve a régi táskám mert az meg 3.
Na az előzmények ismeretében a sztori: kiakadt a párom hogy minek költök ilyen "fa#szs#gokra", szerinte ez teljesen fölösleges volt. 1, NEM ő tart el és egy fillért sem adott bele semmibe. Nem is élünk együtt, mi jogon akad ki azon hogy mire költöm a saját, illetve a szüleim pénzét? 2, ha veszünk valamit 2en (pl bevásárolunk) mindig elosztjuk fele-fele arányban. Ő sem szegény, úgyhogy nem hinném hogy irigységből mondta, de akkor is nagyon felhúzott a beszólásával, amin össze is vesztünk.
Ti mit tettetek volna a helyemben?
még az elején írtam, hogy ezekben a rongyokban nem leszel szebb.
bocsánat, javítom: csinosabb nem leszel. ha hozod a 20 évesek átlagos alkatát, akkor kár rád a 90 ezres outfit.
hiszen előbb utóbb leveszed.
(persze, tudom, az insta-modelleket megszégyenítő alakod van, háppersze.)
50-esnek: a férjem pontosan tudja, hogy nélkülem nem tartana ott, ahol.
én valóban nem keresek olyan arcpirítóan jól havi szinten, mint ő. nekem teljesen más jellegű hátterem van, ami akkor is ott lesz, az én drága, rendes álomprogramozóm esetleg lelépne.
rántottát meg nem kell kutyulgatnom. kicsit kifinomultabb az ízlésünk.
Most vettem egy deichMMManos bőrcsízmát és egy c und a-s kabátot összesen 60 ezer forintért. Egyik se luxus márka. Manapság a kínaiban is 20 körül mennek a kabátok és 10 ezer körül a csizmák.
Sajnos lassan a dolgozo magyarnak a turkálos is tul drága lesz mert otthon nem fizetés van hanem alamizsna..
Mindig akcióban veszek én is, pl Geox bőr elegans csizmat 12e Ft-ert vettem ...Taskaert mar nem vagyok hajlandó ennyit adni. Kabat nagyon max 20e de az jo több évig, nem csak 2-3 évre.
Az a baj, hogy én igy ebben a helyzetben nem tennem meg, hogy a szüleim közben tamogatnak....egyszerűen a pofám leszakadna.
#51 szerintem ne égesd magad tovább, 1x elég volt. Te vagy a jó, bomba testtel. Na persze.:D
#56 hát akkor szakadjon, érdekes módon valahogy az ide kommentelő nagyon okos emberek figyelmét elkerülte az, hogy külföldön dolgozom IS egyetem mellett részmunkaidőben (nem 900ft-os órabérben), úgyhogy támogatás ide vagy oda, anélkül is telt volna rá + látom az értelmezés se megy mert nem ez volt a kérdés. Azt meg ne szabd már meg légyszi, hogy a szüleim támogassanak-e vagy ne, elég humoros lenne.
Innenttől kezdve aki nem a kérdésre válaszol, azt figyelmen kívül hagyom.
Odavagy azzal hogy mennyit keresel külföldön, lenézed azt aki Mo-on 900 Ft óraberert dolgozik - ha ilyen jól keresel hogy a fizetésedből ezekre futja, akkor tulajdonképpen miért kell a szüleid tamogatasa? Semmi gond azzal ha vkit tamogatnak, de akkor lerendezhetted volna a pároddal úgy, hogy " Anyáek adtak pénzt táskára kabátra és csizmára" és minden el van rendezve.
Az látszik hogy itt esküvő nem lesz.
Ha külföldön éltek miért Ft- ban írod ki a költésr? Vagy átjársz Ausztriába dolgozni, de Magyarországon éltek?
Nekem az a fura, hogy nem éltek együtt, de tudja mit mennyiért vettél. Amíg nem éltünk együtt, nekem fogalmam sem volt mire mennyit költ a barátom.
Ha átlagoljuk akkor nem olyan sok 30000 ft/db, főleg egy csizmára. Annyiért én is vennék, sőt vettem is már ennyiért. Énnkb 5 évig hordom, ha jó minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!