Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom kiakadt hogy mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom kiakadt hogy mennyi pénzt költök, amikor a nem is az övét költöm. Normális?

Figyelt kérdés

Ezen a héten vettem 1 táskát, egy csizmát és egy kabátot összesen 90ezer Ft-ért. Oké, kicsit soknak hangozhat, de darabra leosztva egyáltalán nem az, mert a jó minőségű árucikkek ezekből a (ruha)darabokból nem olcsók. A másik meg az, hogy azért vettem meg most ezeket mert le voltak árazva (3ból 2), valamint az összes darab 2 éves volt már, kivéve a régi táskám mert az meg 3.

Na az előzmények ismeretében a sztori: kiakadt a párom hogy minek költök ilyen "fa#szs#gokra", szerinte ez teljesen fölösleges volt. 1, NEM ő tart el és egy fillért sem adott bele semmibe. Nem is élünk együtt, mi jogon akad ki azon hogy mire költöm a saját, illetve a szüleim pénzét? 2, ha veszünk valamit 2en (pl bevásárolunk) mindig elosztjuk fele-fele arányban. Ő sem szegény, úgyhogy nem hinném hogy irigységből mondta, de akkor is nagyon felhúzott a beszólásával, amin össze is vesztünk.

Ti mit tettetek volna a helyemben?

2018. nov. 23. 11:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
76%
Ez a gyakori egy olyan mesebeli világ, ahol mindenki fejlesztőprogramozó informatikus havi minimum 3000 euróért, de megbotránkoznak egy 300 eurós téli bevásárláson :D.
2018. nov. 23. 16:43
 42/68 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem szimplán azért tette szóvá mert komolyan tervez veled és érdekli hogy tudsz e spórolni vagy nem. A helyzetet ismerem hisz valamikor mi is úgy álltunk anyagilag hogy nem hiányzott egy százas ha éppen elvertük cuccokra, mert azalatt is termelődött amíg költöttük. Szerencsére már nem megy olyan jól, és így megtapasztalhatom mindkét oldalt i.Szerintem fontold meg hogy egy egy cuccot kevesebből is ki tudsz hozni, amúgy meg én személy szerint a félretett pénzemnek is baromira tudok örülni.

Igazad van abban hogy nincs köze a párodnak hogy mit veszel saját költségen, de azért ne hagyd figyelmen kívül a véleményét. Nem akar rosszat vele.

2018. nov. 23. 16:44
 43/68 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem miért baj az, hogy ha valaki megteheti, akkor minőségi dolgokat vesz magának. És az miért baj, ha a szülők segítik? Én is megvettem a 28 ezer Forintos kabátot a lányomnak, mert azt legalább 2-3 évig fogja hordani, nap mint nap. A nővérem, mikor huszonévesen elkezdett dolgozni, rengeteg pénzt költött ruhákra, cipőkre, mert korábban ezekre nem tellett. Aztán mikor családja, lett, akkor már más lett a fontos. Mi a férjemmel tanulásra költöttünk sokat, 20-as éveinkben alig volt pénzünk, de most beérett a gyümölcs, és nem sajnáljuk a pénzt minőségi dolgokra. Ő férfikánt is megveszi a 35 ezres cipőt, nem divatból, hanem mert jó minőségű, és évekig hordható.
2018. nov. 23. 17:01
 44/68 A kérdező kommentje:

Utoljára hangsúlyozom ki: mindketten ugyanannyit dolgozunk a párommal csak engem támogatnak is otthonról az 1.diploma megszerzéséig, és az teljesen normális szerintem. Több ilyen jellegű kérdésre nem válaszolok, mindent elmondtam.

Vannak jó tanácsok és értelmes válaszok is szerencsére, ezeket köszönöm.

2018. nov. 23. 17:23
 45/68 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, ha ilyen szinten nem tolerálja, hogy más a pénzhez való hozzáállásotok, most szakíts, amíg se gyűrű, se gyerek, mert utána csak veszekednétek.
2018. nov. 23. 18:00
 46/68 anonim ***** válasza:
15%

amennyiben ezt a 90 ezret nem te kerested meg, hanem a szülők pénzét verted el, akkor ez sok.

és önzőség is ennyit költeni.

a kínaiban is van jó csizma, kabát, táska, és pár ezerből megoldom, majd hülye lennék ennyit fizetni érte.

tudod, az a baj, hiába mondod, hogy ez minőség.

mert max. 3 év múlva, vagy előbb elvesrsz ugyanennyit, vagy többet egy új kabátra, csizmára, táskára.

régebben akik ennyi lóvét kibsztak cuccokra, évekig hordták, de te nem fogod.

és épp ezért pazarlás.

2018. nov. 23. 18:24
 47/68 anonim ***** válasza:
61%
12# menj már... Egy normális kabát eleve 20 nál kezdődik... Meg a csizma is... Nem hetente költ ennyit mondjuk egy blúzra vagy pulóverre... Annyira szánalmasak vagytok.
2018. nov. 23. 18:42
 48/68 anonim ***** válasza:
14%
3 ezerért is van kábát 5 ezerért cipő igaz nem divat neves cimkés. 90 ezerből családok élnek esznek laknak,nem ruhára baxxák el. Ja ugy könnyű ha apu anyu ad plusszt..
2018. nov. 23. 18:44
 49/68 anonim ***** válasza:
17%
19# ezt úgy írod mintha 20 ezer olyan sok lenne egy téli kabátèrt... Másrészt elég szánalmas és irigy benyomást keltesz... Lehet, hogy az 5 kabát túlzás, de bizonyos kor fölött egy nő legyen már igényes... Nem árt ha van pl egy csinosabb kabátja, egy sportos v hétköznapi... De mindegy, mert te is csak okoskodni és kötekedni jársz ide....
2018. nov. 23. 18:49
 50/68 anonim ***** válasza:
28%
11! Tudod mi a különbség a programozóné és -nő között? A né a programozó rántottáját főzi, a nő pedig egy sikeres ember. A kérdező egy gazdag nő, te pedig egy gazdag ember neje vagy. Hatalmas különbség. Ilyenkor vagyok hálás az égnek, hogy nekem nem csak egy né jutott.
2018. nov. 23. 18:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!