Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban sokat költök?
Részmunkaidőben dolgozom a nappali tanulmányaim mellett, a férjem sokkal jobban keres nálam. A lakbért, rezsit ö fizeti, a saját dolgaim én, a kaját közösen.
Ma szóvá tette, mi az, hogy alig van megtakarításom, hisz bérleten meg telefonon kívül semmit nem kell havonta fizetnem, simán eltehetném majdhogynem a teljes fizum, ö azt hitte, legalább kétszer annyi van, mint amennyi (ö havonta kb annyit tud félretenni, mint én 3 havonta, ha mindne pénzem megtakarítanám a fenti két dolgon kívül).
Jogos?
Erre,hogy adjunk normális választ? nem írod le te mennyit keresel nettoban,férjed mennyit keres nettoban? és mennyit dolgozol érte,meg ő mennyit dolgozik?
Meg ha úgy van ahogy le írtad akkor valami igazság rész csak van benne nem hiába mondja hisz a férjed rosszat nem akarhat neked.
Forintosítva (bár mi más pénznemet használunk itt):
Férj: 660 ezer és 780 ezer között. Heti 40-50 órát dolgozik, mikor hogy.
Én heti 33 órát vagyok az egyetemen, és 11 órát munkában, 120 ezret keresek átszámolva. Plussz ugye egyedül csinálom a háztartást.
Na, mi van, mégsem jött be a férjem majd segít a suli mellett?
Ciki.
Ameddig ő tanult, én dolgoztam, holott nekem akkor nem volt még diplomám, és sokkal rosszabbul kerestem, de eltartottam kettőnket.
Most fordítva kéne legyen, mert végre tanulhatok.
De igen, csúnya, gonosz, lehúzós nőszemély vagyok, aki csak a párja pénzére utazik -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!