Valóban sokat költök/vásárolok?
Nagyon szeretek ruhákat venni, havonta 30 ès 100 ezer között adok ki rájuk. Ma is vettem három felsöt, egy szoknyàt, és egy egyberuhàt, 20 ezerbe került az egész. Sokak szerint ez rengeteg, mert ezért az összegèrt pl nálunk egy teljes napot (7 óràt) kell dolgozni,
Valóban túl sokat vásárolok?
22N
Elég beteges, de ha neked jó..
Kicsit irigyellek a fizetésed miatt. 20 forint naponta? Milyen munka ez?
Igen, túl sokat vásárolsz, de ha nem kompenzálni vagy elnyomni akarsz magadban valamit ezzel, csak szimplán megveszed őket (feltételezhetően nem hordod a ruhákat) akkor végülis nem ártasz vele senkinek, azt csinálsz amit akarsz.
Ha te keresed meg rà a pènzt, ès nem a pasidtól/szülőktől vàrod el hogy fizesse a hóbortjaidat akkor semmi gond ezzel.
En videòkat csinàlok, fénykèpezek, nekem arra megy el elèg sok.
ugye te vagy az aki kulfoldon dolgozik es osszesen 2000 eurot kerestek a paroddal, es szamtalan hasonlo kerdest kiirtal mar?
Amugy meg igen, szerintem sokat koltesz, nem az osszeg a lenyeg, hanem az hogy mi a fenenek ennyi ruha. Gondolom ha nem keresel valami jol akkor nyilvan nem olyan helyen dolgozol ahol szamit az hogy mit veszel fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!