Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom kiakadt hogy mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom kiakadt hogy mennyi pénzt költök, amikor a nem is az övét költöm. Normális?

Figyelt kérdés

Ezen a héten vettem 1 táskát, egy csizmát és egy kabátot összesen 90ezer Ft-ért. Oké, kicsit soknak hangozhat, de darabra leosztva egyáltalán nem az, mert a jó minőségű árucikkek ezekből a (ruha)darabokból nem olcsók. A másik meg az, hogy azért vettem meg most ezeket mert le voltak árazva (3ból 2), valamint az összes darab 2 éves volt már, kivéve a régi táskám mert az meg 3.

Na az előzmények ismeretében a sztori: kiakadt a párom hogy minek költök ilyen "fa#szs#gokra", szerinte ez teljesen fölösleges volt. 1, NEM ő tart el és egy fillért sem adott bele semmibe. Nem is élünk együtt, mi jogon akad ki azon hogy mire költöm a saját, illetve a szüleim pénzét? 2, ha veszünk valamit 2en (pl bevásárolunk) mindig elosztjuk fele-fele arányban. Ő sem szegény, úgyhogy nem hinném hogy irigységből mondta, de akkor is nagyon felhúzott a beszólásával, amin össze is vesztünk.

Ti mit tettetek volna a helyemben?

2018. nov. 23. 11:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
32%

megsúgom, ezekben a göncökben sem lettél szebb.

és ezt egy nagyon jól kereső programozó feleségeként írom.

2018. nov. 23. 11:39
 12/68 anonim ***** válasza:
25%

Gyakorikérdések: A "Há megveszlek kilóra öreg" mentalitás birodalma, ahol mindenki milliomos.

De még akkor is túlzás harminc ropi 1-1 ruháért. Nem is túlzás, sima butaság. Van átmenet a turis-teszkós párezres és a harmincezres "ez verszáccse, ecsém" szintek közt. Ár-érték arány, ugyebár.

2018. nov. 23. 11:41
 13/68 anonim ***** válasza:
54%

Igen normalis.

Pontosabban azért mert férfi ésszel képtelenség megérteni a női vásárlás maniat.

Te lecserelted a taskad mert akcios volt. Akcio nelkul is lecserelted volna?

Van 6 kabatod, es 66 taskad, de megveszed a 67-ediket is, mert hát le van árazva, és tetszik a szine.

A ferfiak tobbsege meg nem cserel le valamit csak mert 2 éves, akkor is ha boven van pénze rá.

2018. nov. 23. 11:48
 14/68 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Kérdező 1# vagyok. Azert sok nekem az összeg mert szamomra ÉRTELMETLEN ennyit kiadni egy táskára cipőre kabátra...annak ellenére hogy minőségi cuccokban járok és pl csak bőrcipőt vagyok hajlandó felvenni....szóval hidd el nem a keresetemmel van baj :-)

Viszont imádok utazni meg kirándulni ugyhogy inkabb arra költök nem keveset :-) De azt is értelmesen. Sosem laktam még sátorban, mindig min. 4* szállodában, szuper áron...kinek mi a fontos :-)

2018. nov. 23. 11:52
 15/68 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem igazad van, hogy megtetted. Én férfiként mondom ezt. Valószínűleg ebben a tekintetben nagyon nem egyforma a gondolkodásmódotok. Ebből még lesz gond.
2018. nov. 23. 11:59
 16/68 anonim ***** válasza:
84%

Wow. Csóró egyetemista vagyok, régebben a teszkóban kasszáztam, aztán ruhaüzletekben voltam diákmunkás és vérplazmát is adok. Otthon lakom, de általában még a kajámat is magamnak veszem, a szüleim egy forintot sem adnak.

Mégis van több darab ~30ezres cipőm, egy 25ezres bőrtáskám és vagy 5 télikabátom, amiknek darabja 20ezer körül mozgott, ha épp nem leárazva vettem. És nem, nem költöm minden pénzem ruhára és cipőre.

Ez egyáltalán nem nagy összeg, főleg ha tényleg külföldön él a kérdező...

Csak arról van szó, hogy a párodnak mások a prioritások. Szerintem azon van a hangsúly, hogy ruhát vettél, mert az a férfiak szerint általában felesleges luxus. Az én párom is inkább megvárja, még leszakad a lábáról a kínais cipő, pedig magyar viszonylatban is jól keres. Az autójára viszont néha 100ezret is el tud költeni egy hónapban, pedig nem szorul állandó javításra...

2018. nov. 23. 12:00
 17/68 anonim ***** válasza:
37%
Ha nem laktok együtt akkor nem értem én sem, mire ez a nagy felháborodása. Egyébként ezek után hogy látja mennyit költekezel, szerintem nem is fogtok, és igaza is van. Ha van is miből, akkor is fölös ennyit költeni.
2018. nov. 23. 12:00
 18/68 anonim ***** válasza:
79%

Azért, mert valaminek ÉN nem látom az értelmét, vagy ÉN nem venném meg, nem jelenti azt, hogy hisztizek azon, hogy más mit csinál.

A baj ott kezdődik, mikor valamelyik oldal elkezdi jobbnak hinni magát, mert sokat vagy keveset költ.

2018. nov. 23. 12:02
 19/68 anonim ***** válasza:
23%

" és vagy 5 télikabátom"

Biztos hasznos ugyanabból 5... De legalább csöröghet a fuksz, hogy "há nálunk még a porfogó is húszezeré van"

2018. nov. 23. 12:05
 20/68 A kérdező kommentje:

Válaszokat ismételten köszönöm!

Nem tudom pontosan melyik válaszadó írta, hogy ezekben a ruhákban sem leszek szebb, de ez az eddigi legbutább megnyilvánulás. Az ember nem is azért vesz új ruhat hogy szép legyen lol. Arra ott van a plasztikai sebész, de nagyon nem ugyanaz a kategória.

2018. nov. 23. 12:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!