Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kiakadt hogy mennyi pénzt költök, amikor a nem is az övét költöm. Normális?
Ezen a héten vettem 1 táskát, egy csizmát és egy kabátot összesen 90ezer Ft-ért. Oké, kicsit soknak hangozhat, de darabra leosztva egyáltalán nem az, mert a jó minőségű árucikkek ezekből a (ruha)darabokból nem olcsók. A másik meg az, hogy azért vettem meg most ezeket mert le voltak árazva (3ból 2), valamint az összes darab 2 éves volt már, kivéve a régi táskám mert az meg 3.
Na az előzmények ismeretében a sztori: kiakadt a párom hogy minek költök ilyen "fa#szs#gokra", szerinte ez teljesen fölösleges volt. 1, NEM ő tart el és egy fillért sem adott bele semmibe. Nem is élünk együtt, mi jogon akad ki azon hogy mire költöm a saját, illetve a szüleim pénzét? 2, ha veszünk valamit 2en (pl bevásárolunk) mindig elosztjuk fele-fele arányban. Ő sem szegény, úgyhogy nem hinném hogy irigységből mondta, de akkor is nagyon felhúzott a beszólásával, amin össze is vesztünk.
Ti mit tettetek volna a helyemben?
megsúgom, ezekben a göncökben sem lettél szebb.
és ezt egy nagyon jól kereső programozó feleségeként írom.
Gyakorikérdések: A "Há megveszlek kilóra öreg" mentalitás birodalma, ahol mindenki milliomos.
De még akkor is túlzás harminc ropi 1-1 ruháért. Nem is túlzás, sima butaság. Van átmenet a turis-teszkós párezres és a harmincezres "ez verszáccse, ecsém" szintek közt. Ár-érték arány, ugyebár.
Igen normalis.
Pontosabban azért mert férfi ésszel képtelenség megérteni a női vásárlás maniat.
Te lecserelted a taskad mert akcios volt. Akcio nelkul is lecserelted volna?
Van 6 kabatod, es 66 taskad, de megveszed a 67-ediket is, mert hát le van árazva, és tetszik a szine.
A ferfiak tobbsege meg nem cserel le valamit csak mert 2 éves, akkor is ha boven van pénze rá.
Kedves Kérdező 1# vagyok. Azert sok nekem az összeg mert szamomra ÉRTELMETLEN ennyit kiadni egy táskára cipőre kabátra...annak ellenére hogy minőségi cuccokban járok és pl csak bőrcipőt vagyok hajlandó felvenni....szóval hidd el nem a keresetemmel van baj :-)
Viszont imádok utazni meg kirándulni ugyhogy inkabb arra költök nem keveset :-) De azt is értelmesen. Sosem laktam még sátorban, mindig min. 4* szállodában, szuper áron...kinek mi a fontos :-)
Wow. Csóró egyetemista vagyok, régebben a teszkóban kasszáztam, aztán ruhaüzletekben voltam diákmunkás és vérplazmát is adok. Otthon lakom, de általában még a kajámat is magamnak veszem, a szüleim egy forintot sem adnak.
Mégis van több darab ~30ezres cipőm, egy 25ezres bőrtáskám és vagy 5 télikabátom, amiknek darabja 20ezer körül mozgott, ha épp nem leárazva vettem. És nem, nem költöm minden pénzem ruhára és cipőre.
Ez egyáltalán nem nagy összeg, főleg ha tényleg külföldön él a kérdező...
Csak arról van szó, hogy a párodnak mások a prioritások. Szerintem azon van a hangsúly, hogy ruhát vettél, mert az a férfiak szerint általában felesleges luxus. Az én párom is inkább megvárja, még leszakad a lábáról a kínais cipő, pedig magyar viszonylatban is jól keres. Az autójára viszont néha 100ezret is el tud költeni egy hónapban, pedig nem szorul állandó javításra...
Azért, mert valaminek ÉN nem látom az értelmét, vagy ÉN nem venném meg, nem jelenti azt, hogy hisztizek azon, hogy más mit csinál.
A baj ott kezdődik, mikor valamelyik oldal elkezdi jobbnak hinni magát, mert sokat vagy keveset költ.
" és vagy 5 télikabátom"
Biztos hasznos ugyanabból 5... De legalább csöröghet a fuksz, hogy "há nálunk még a porfogó is húszezeré van"
Válaszokat ismételten köszönöm!
Nem tudom pontosan melyik válaszadó írta, hogy ezekben a ruhákban sem leszek szebb, de ez az eddigi legbutább megnyilvánulás. Az ember nem is azért vesz új ruhat hogy szép legyen lol. Arra ott van a plasztikai sebész, de nagyon nem ugyanaz a kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!