Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kiakadt hogy mennyi pénzt költök, amikor a nem is az övét költöm. Normális?
Ezen a héten vettem 1 táskát, egy csizmát és egy kabátot összesen 90ezer Ft-ért. Oké, kicsit soknak hangozhat, de darabra leosztva egyáltalán nem az, mert a jó minőségű árucikkek ezekből a (ruha)darabokból nem olcsók. A másik meg az, hogy azért vettem meg most ezeket mert le voltak árazva (3ból 2), valamint az összes darab 2 éves volt már, kivéve a régi táskám mert az meg 3.
Na az előzmények ismeretében a sztori: kiakadt a párom hogy minek költök ilyen "fa#szs#gokra", szerinte ez teljesen fölösleges volt. 1, NEM ő tart el és egy fillért sem adott bele semmibe. Nem is élünk együtt, mi jogon akad ki azon hogy mire költöm a saját, illetve a szüleim pénzét? 2, ha veszünk valamit 2en (pl bevásárolunk) mindig elosztjuk fele-fele arányban. Ő sem szegény, úgyhogy nem hinném hogy irigységből mondta, de akkor is nagyon felhúzott a beszólásával, amin össze is vesztünk.
Ti mit tettetek volna a helyemben?
Ebből meg fogja tanulni hogy hosszú távon ne is gondolkodjon veled :-D
Nekem is sok 90e Ft-ert a 3db...hiaba keresek jol.
Én megdicsértelek volna hogy milyen jól állnak az új cuccaid ;-)
Hogy a helyedben mit tennék azt nem tudom, de nem tűrném hogy valaki ilyen hangnemben beszéljen velem, pláne nem a párom.
Én személy szerint sokallom ezt az összeget a cuccokért, de ha neked telik rá, akkor nem tenném szóvá, főleg ha a te pénzed és nem az enyém.
N
Köszi a válaszokat!
#1 ha ez neked sok akkor annyira mégse kereshetsz jól (nem bántás), de ez tény. Én is dolgozom amúgy, de mellette sulizom is (külföld) és itt nagyon nem olyanok a fizuk mint Magyarországon.
Nem illetek össze. Te komolytalan vagy, szórod két kézzel a pénzt, teljesen mindegy, hogy kiét. Ő valószínűleg érettebb, komolyabb gondolkodású nálad, talán nem csak a pénz kérdésében. A párod helyében ezután képtelen lennék komolyan venni téged. Nem tudnám a leendő feleségemet és a leendő gyerekeim anyját látni benned.
Azt pedig senki nem próbálja előadni, hogy a jó minőségű árucikkek ezekből a darabokból átlagosan 30.000 Ft/darabnál kezdődnek, mert ez egyszerűen nincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!