Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom kiakadt hogy mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom kiakadt hogy mennyi pénzt költök, amikor a nem is az övét költöm. Normális?

Figyelt kérdés

Ezen a héten vettem 1 táskát, egy csizmát és egy kabátot összesen 90ezer Ft-ért. Oké, kicsit soknak hangozhat, de darabra leosztva egyáltalán nem az, mert a jó minőségű árucikkek ezekből a (ruha)darabokból nem olcsók. A másik meg az, hogy azért vettem meg most ezeket mert le voltak árazva (3ból 2), valamint az összes darab 2 éves volt már, kivéve a régi táskám mert az meg 3.

Na az előzmények ismeretében a sztori: kiakadt a párom hogy minek költök ilyen "fa#szs#gokra", szerinte ez teljesen fölösleges volt. 1, NEM ő tart el és egy fillért sem adott bele semmibe. Nem is élünk együtt, mi jogon akad ki azon hogy mire költöm a saját, illetve a szüleim pénzét? 2, ha veszünk valamit 2en (pl bevásárolunk) mindig elosztjuk fele-fele arányban. Ő sem szegény, úgyhogy nem hinném hogy irigységből mondta, de akkor is nagyon felhúzott a beszólásával, amin össze is vesztünk.

Ti mit tettetek volna a helyemben?

2018. nov. 23. 11:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
81%

Nekem is volt egy ilyen párom, de ő sokkal kisebb tételeken problémázott. Például, hogy miért veszek üdítőt a boltban, mikor mindjárt hazaérünk és van csapvíz :D vagy, hogy miért járok ennyit el, miért költöm a pénzem. Hozzáteszem állandóan otthon ültünk, mert még úgyse volt hajlandó elmenni valahova, hogy mindenki fizette a sajátját. Mások voltak az igényeing, ez ki is ütközött. Van megtakarításom, de szeretem élvezni a munkám gyümölcsét, különben minek gürcölök heti 5 nap? A vőlegényem átlag keresettel rendelkezik, de ő ha tehetné minden pénzét rám költené. SOkszor kellett leállítanom, h nem nem kell bemenni abba a táskaboltba, nem nem kell az a cipő stb.

Hozzáteszem 90 ezer forint egyáltalán nem sok 3 olyan tételért, amit az ember jó esetben több évig is hord. Most vettem egy deichMMManos bőrcsízmát és egy c und a-s kabátot összesen 60 ezer forintért. Egyik se luxus márka. Manapság a kínaiban is 20 körül mennek a kabátok és 10 ezer körül a csizmák.

2018. nov. 23. 14:29
 32/68 anonim ***** válasza:
37%
Akinek a 2-3 éves tartósan használható holmijait le kell cserélnie, az lecseréli a párját is hamar :)
2018. nov. 23. 14:31
 33/68 anonim ***** válasza:
82%
Sosem mondom meg,hogy mi mennyibe került.Saját fizumból vásárolok,de ha netán rákérdez egy-egy új cucc árára ,nem mondom meg az igazat.Pedig akkor sem biztos,hogy kiakadna,de előbb utóbb a fejemhez vágná.Ők ezt úgysem értik...
2018. nov. 23. 14:31
 34/68 anonim ***** válasza:
31%
Nálunk 20 éve külön kassza van,de 20 éves pitáknak mibol telik 90 ezres flancra,jaj tudom a mecénásaitok összedobják,lehet ezt tudja már a párocskád is..
2018. nov. 23. 14:37
 35/68 anonim ***** válasza:
86%

Évente veszek új csizmàt, de a pàrom mégsem cserélgetem.

2018. nov. 23. 14:41
 36/68 anonim ***** válasza:
76%

Előbb-utobb egy család lesztek, közös pénzügyi tervekkel és célokkal. Ilyen szempontból van köze hozzá, hogy mikre és mennyit költesz, hiszen valószínűleg később sem fog változni. Ha nem egyeznek az elképzeléseitek az sok konfliktust szülhet. Másrészt, valószínűleg eltérő az értékrendek. Nem pénz kérdése, hogy ki mire költ. Mi fejlesztő pár vagyunk, jól keresünk, de biztos kiakadnek ha a párom ennyit költene ruhára. Ahogy ő is.

Nem lehet amúgy, hogy szimplán elege van a fogyasztói társadalomból?

Olyat keress akivel egyeztek.

2018. nov. 23. 14:44
 37/68 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem a párod és te másfajta módon nevelkedtetek . Ő neki az taníthatták , ha sok van azt se verje el esztelenül , neked meg mindent megvettek egész életedben, nyilván már magadnak mert megdolgoztál érte. A te vásárolgatásaid amúgy a közös kasszát befolyásolják , vagy nem ? Szoktál lejmolni a párod pénzéből ha a tied elfogy. Így könnyen meglehet találni hol van a kutya csont elásva.
2018. nov. 23. 14:50
 38/68 anonim ***** válasza:
79%

A kérdező nem szórja a pénzt, ő megteheti ezt, nem kell irigykedni. Én is megtehetem, hogy 16 ezres kabátot vettem, meg 15 ezres bőr cipőt, de ezek ki is tartanak 5 évig... A táskám is bőr, 10 ezer volt, és akkor mi van. Kemény munkával keresem meg az árát.

Ti nem illetek össze, ez van.

2018. nov. 23. 15:49
 39/68 A kérdező kommentje:

#34 savanyú a szőlő?:D Nem is ismersz de engem próbálsz leoltani, csak mert nekem jól megy neked meg nem. Hát arról te tehetsz, úgyhogy ne rajtam verd le a bánatod. Szánalom.

Többieknek köszi a választ!

Egyébként valaki írta a közös kasszát, meg hogy páromról lejmolok. Nem vagyunk semmiféle közös kasszán, egy jó ideig nem is leszünk mert fölösleges, nekem nem kell az ő pénze. Engem a szüleim is támogatnak -mivel tanuló vagyok-, őt meg nem, úgyhogy én lennék az aki esetleg a másikat kisegíti (ha szükséges lenne de eddig nem volt rá példa). Na egyéb feltételezgetések?

2018. nov. 23. 16:17
 40/68 anonim ***** válasza:
38%

Ismered a mondàst?Màs fszval verni a csalànt...

Téged akkor ezek szerint anyuci-apuci pénzel, te meg vàsàrolgatsz, hisz nem a te gondod.

Előző hsz-ban semmi kivetnivalót nem talàltam abban, hogy ennyiért vàsàrolsz, de mivel te gondolom egész életedben megkaptàl mindent, a pàrod meg lehet, hogy nem, így ő jobban megbecsüli a pénzt.Plàne ha ő dolgozik meg érte, nem a feneke alà toljàk.

2018. nov. 23. 16:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!