Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kiakadt azon, hogy azt mondtam egy lányra hogy csinos?
Beszélgetés alkalmával szóba került egy lány, aki régi ismerős. Megkérdezte, hogy szerintem szép e a lány. Annyit mondtam, hogy csinos. Most pedig nem áll velem szóba. Szeretem a barátnőm, de most ha hazudok, vagy mást mondok, miért lenne jobb? Valaki magyarázza el nekem a nők fejében ilyenkor mi játszódik le.
Csak egy egyszerű beszélgetés volt. Utána kifejtettem neki, hogy számomra akkor is ő a legszebb. Őt szeretem. Vele vagyok.
Jól le leszek pontozva, de a tíz évvel ezelőtti önmagamért leírom:
Lehet majd sok olyan választ kapsz, hogy a barátnőd egy gyerekes hülye p...a, amiért ilyenen megsértődik. Igazából meg komoly pszichológia van mögötte. Talán sejted, de lehet, hogy nem 100%-os az önbizalma. Ilyen jellegű kérdésnél inkább úgy térj ki a válaszadás elől, hogy "ne viccelj, a nyomodba sem ér", vagy hogy "nekem te vagy szép", stb. :)
Márpedig ez iszonyú gyerekes viselkedés, önbizalomhiány ide, vagy oda.
Ha valaki ennyire nincs rendben önmagával, előbb tegyen rendet a saját fejében, mielőtt párkapcsolatba kezd.
Nem a kérdező dolga felépíteni a barátnője önbizalmát.
És tanulja meg, hogy nem kérdezünk olyat, amire nem akarjuk hallani a választ.
Ezek beugratos kerdesek. Pontosan ugyanugy, mint a "szerinted hiztam picit?". Gondolkodas nelkul feleled a nemet. Csinos az a lany? Nem. Csinosabb mint en? Dehogyis, nem. Fogynom kene? Nem!
Es igy tovabb. Nem ugorj bele a kovetkezobe. Egy no ilyenkor a sajat szepsegenek dicseretere kivancsi nem a masikera, isten ments :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!