Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy kezelnétek ha a szép és csinos barátnőtöket mindig megbánulnák a férfiak, akárhova megy?
Párom örül, hogy ilyen szép barátnője van. Volt néha, hogy ő hívta fel rá a figyelmemet, hogy nemcsak férfiak, de a nők is megnéztek engem. :)
Párom nem féltékeny. Minek?
Az, hogy ki csorgatja rám a nyálát, azt egy röpke pillanatból nem tudjuk megállapítani.
Úgy vélem, inkább a szép és csinos barátnőmet kezelgetném, mint bárki nézését...vagy a járását.
32/f
#4-es, ne haragudj, de te egy kicsit beképzelt vagy. A stílusod miatt lettél lepontozva.
Válasz: szerintem a pasi már az ismerkedéskor szembesülhet ezzel, akár az első randin. Persze valószínüleg pont nem azt nézi, hanem a randipartnerére figyel :) szerintem értelmes ember nem csinál ebből féltékenységi jelenetet.
Mi beképzeltség van az igazságban? Ja, ha az igazat írja valaki, akkor beképzelt, de ha állandóan bizonygatni kell neki, hogy milyen szép, mert egyébként nem hiszi el, hogy szép, akkor önbizalomhiányos. Döntsétek már el, hogy mi a fenét akartok, de komolyan.
Ennyire nehéz elhinni, hogy reális önképem van, plusz van két szép szemem és látom a többiek reakcióit, amikor rám néznek? Vagy akkor a páromat mered hazugnak nevezni?
Annyira szánalmasak vagytok, de komolyan. Ha a nő az igazat írja, akkor egoista, öntelt, beképzelt. Gratulálok nektek. De ti se örülnétek annak, ha a csajnak, akinek udvaroltok téves önképe lenne magáról.
Nem lehet kiigazodni rajtatok. Saját magatoknak mondtok ellent.
Egyébként pedig semmilyen stílusom nem volt. Írtam pár egyszerű hétköznapi mondatot.
Mindenkinek jogában áll megnézni a másikat.
Egy társ nem tulajdon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!